Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Tannoy HTS 101 XP - high glossy black

Zobraziť katalóg
Tannoy HTS 101 XP - high glossy black
Reprosústava 5.1 systém, aktívny subwoofer-100W, 50Hz-200kHz, 2-pásmové satelitné a centrálne repro-100Hz-40kHz, doporučený zosilňovač 25-100W, citlivosť 87dB, 8Ohm
Kód:  TAN031a Produktové číslo:  80006580
Tannoy HTS 101 XP - high glossy black Predaj skončil

Tannoy HTS 101 XP - high glossy black

Výnimočne kompaktný 5.1 kanálový systém domáceho kina navrhnutý tak, aby okamžite a bezproblémovo zapadol do každého moderného obývacej izby. Systém HTS 101 je ideálny pre menšie priestory, kde je počítaný každý centimeter, ale napriek tomu by ste si chceli dopriať poriadne audio. V HTS 101 sa aj napriek diskrétne rozmery skrýva sila, ktorá rozohrá filmy s hudbou a efekty, ako si predstavoval sám tvorca. Len seďte a nasávajte atmosféru.

kľúčové vlastnosti

  • Prémiový zvuk v mimoriadne kompaktnej zostave 5.1
  • Zvuk satelitov v širokom rozsahu (100 Hz až 40 kHz)
  • Bytelné basy dodá 20cm subwoofer (50 až 200 Hz)
  • Vysoká hlasitosť (87 dB / mW + zosilňovač 25 až 100 W)
  • Pozícia satelitov nemusí byť presná (široký rozptyl)
  • Dodávané konzoly pre montáž reproduktorov na stenu

Do najmenších detailov

Aby sa docielilo špičkového zvuku, nič sa neponechala náhode. Kvality ich reprodukcie sa odráža od mnohých úročených skúseností v odbore. Satelity aj stredový reproduktor sú preto v pevných drevených skríň, ktoré prinesú zvuku náležitú oporu, minimalizujú nežiaduce skreslenie a iné deformácie prejavu. Aj pri minimalistické prevedenie sa do každého z reproduktorov podarilo adaptovať dva meniče hrajúci spoločne vo veľmi širokom pásme, takže sa zvuk reprodukuje s nebývalou mierou realizmu. Stredový reproduktor má hneď 2 stredobasové meniče a jeden výškový, čím je prispôsobený pre lepšie počuteľnosť rozhovorov.

Silný zvuk kamkoľvek

Nech už je vaša miestnosť sebemenší či zložito členená, HTS 101 si tam vždy nájde cestu. Satelity majú zvýšený rozptyl, čo prináša výhodu v podobe väčšieho výberu umiestnenia. Ak vám bráni napríklad dvere alebo okno, dajte reproduktor inam a zvuk bude rovnako kvalitný. Satelity aj tak ponúkajú flexibilné umiestnenie na stenu pomocou dodávaných konzol alebo ich položte na nábytok. Ak nemáte pred televíziou nábytok, stredový reproduktor je možné umiestniť aj priamo na televíziu. Silný, napriek tomu diskrétne subwoofer dopĺňa systém o hlboké a silné nízkofrekvenčné efekty z akejkoľvek výhodnej polohy v miestnosti. Stačí ho len postaviť k stene do miest, kde nebude prekážať.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tannoy HTS 101 XP - high glossy black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tannoy HTS 101 XP - high glossy black.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií