Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Tassimo

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Bosch
(13)
Všeobecné funkcie
Funkcia horúcej vody
(2)
Automatické rozpoznanie kávovej kapsuly
(3)
Príprava nápoja jedným stlačením
(10)
Automatické vypnutie
(13)
Nastavenie obľúbených nápojov
(3)
Typ nápoja
Espresso
(13)
Mliečne kávové nápoje
(12)
Všeobecná výbava
Nádoba na vodu
(13)
Displej
(1)
Používateľské rozhranie
Dotykový displej
(1)
Dotykový ovládací panel s ikonami
(2)
Manuálne tlačidlá
(10)
Najnovšie objednávky

Tassimo je francúzska značka patriaca pod spoločnosť Bosch ponúkajúca kávovary, kapsuly a príslušenstvo pre domácu prípravu kávy, čaju, lahodnej čokolády a mnoho ďalších nápojov. Inteligentný systém Tassimo sa postará o každučký detail, a na vás tak zostáva len vybrať si zo širokej ponuky príchutí tú pravú. Aká to bude?

Pokračovať

Tassimo kapsuly uspokoja všetky chute

Tassimo kapsuly prinášajú bohatý výber príchutí. Potrebujete povzbudiť? Skúste espresso, lungo či americano. Pokiaľ máte energie na rozdávanie, alebo vás káva jednoducho neláka, ochutnajte čaj, cappuccino či čokoládu.

i

Každá Tassimo kapsula (T DISC) má jedinečný čiarový kód INTELLIBREW, vďaka ktorému kávovar určí správnu teplotu vody, jej správne množstvo a dobu prípravy.

Je Tassimo kávovar kompatibilný s kapsulami iných výrobcov?

Tassimo kávovar môžete využívať iba s kapsulami Tassimo T DISC. Neskúšajte do kávovaru vložiť kapsuly s iným tvarom alebo neoriginálne kapsuly Tassimo, predídete možnému poškodeniu.

Ako mať Tassimo kapsuly vždy po ruke? Pozrite sa na stojany na kapsuly.

Tassimo kávovar – elegantné zariadenie do každej domácnosti

Tassimo kávovar umožňuje rýchlu a jednoduchú prípravu nápojov všetkých chutí a veľkostí. Potrebujete ku kávovaru Tassimo návod? Vôbec nie! Stačí stlačiť tlačidlo a o zvyšok sa už postará inteligentný systém identifikácie nápojov. Súčasťou kávovarov je aj samočistiaci program alebo nastaviteľný stojan na šálku.

i

Vaša Tassimo výbava nemôže byť kompletná bez príslušenstva ku kávovarom Tassimo.

Nie za všetky Tassimo produkty si musíte priplatiť. Vyberajte zo sekcie lacné produkty od značky Tassimo či lacné Tassimo kapsule v akcii či výpredaji.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
13 položiek

Tassimo

Tassimo

V kategórii Tassimo máme práve teraz na Alza.sk celkom 13 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné tassimo Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie tassimo Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii tassimo recenzie
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií