Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

TCL ELIT400BT Midnight Blue

Zobraziť katalóg
TCL ELIT400BT Midnight Blue
2,5 2 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, cez hlavu, na uši, uzatvorená konštrukcia, 3.5mm Jack, Bluetooth, s ovládaním hlasitosti, prijímanie hovorov, prepínanie skladieb, frekvenčný rozsah 9Hz–40000Hz, citlivosť 100 dB/mW, impedancia 24 Ohm, menič 40mm, odnímateľný kábel 1.2m, výdrž batérie až 60h
Kód:  TCL003c Produktové číslo:  ELIT400BTBL-EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TCL ELIT400BT Midnight Blue

Štýlové bezdrôtové slúchadlá

TCL ELIT400BT sú bezdrôtové slúchadlá s ľahko zložiteľným dizajnom, vhodné ako spoločník na cesty. Slúchadlá disponujú meničmi s veľkosťou 40 mm, ktoré dodajú dosť kvalitný zvuk na to, aby ste si mohli užiť svoju hudbu naplno. Batérie slúchadiel TCL ELIT400BT vydržia na jedno nabitie až 30 hodín, pričom funkcia rýchleho nabíjania zaistí už počas 15 minút nabíjania celých 6 hodín počúvania hudby. O pripojenie bezdrôtových slúchadiel TCL ELIT400BT k vášmu zariadeniu sa postará Bluetooth vo verzii 5.0. Výhodou slúchadiel je aj prítomnosť mikrofónu na vybavovanie telefónnych hovorov a možnosť zapojenia audio kábla po vybití batérie.

Elegantný dizajn bezdrôtových slúchadiel

Bezdrôtové slúchadlá TCL ELIT400BT sa pýšia nielen kvalitným zvukom a uložiteľnosťou, ale aj čistým a elegantným dizajnom v modrej farbe.

Zvuk, ktorý vás poteší

Vďaka 40 mm zvukovým meničom si môžete so slúchadlami TCL ELIT400BT vychutnať precízny prémiový zvuk s vysokým rozlíšením, predovšetkým brilantné výšky, čisté stredy a hutné basy.

Celodenné pohodlie

Bezdrôtové slúchadlá TCL ELIT 400BT je možné pohodlne nosiť počas celého dňa, a to vďaka štýlovému plyšovému pásiku cez hlavu a veľmi mäkkým náušníkom. Jedinečný dizajn je vytvorený s ohľadom na vaše pohodlie.

Batéria s dlhou výdržou

Batérie slúchadiel TCL ELIT400BT sa pýšia výdržou až 30 hodín na jedno nabitie a vďaka rýchlemu nabíjaniu možno už po 15 minútach v nabíjačke získať dostatok energie na ďalších 6 hodín počúvania. Rýchly prenos zvuku a nižšiu spotrebu energie zabezpečuje technológia Bluetooth 5.0.

Slúchadlá môžete pripojiť aj štandardným káblom

Po vybití batérie možno slúchadlá TCL ELIT400BT pripojiť pomocou kábla s 3,5 mm jackom.

Ideálny spoločník na cesty

Vďaka svojmu zložiteľnému dizajnu možno slúchadlá TCL ELIT400BT ľahko zložiť a schovať, a preto sú skvelým spoločníkom na cesty.

Vysoká odolnosť slúchadiel TCL ELIT400BT

Bezdrôtové slúchadlá TCL ELIT400BT prešli testovaním kvality vrátane viac ako 150 hodín naťahovania, zmotávania, ohýbania a rozťahovania, aby boli zabezpečené čo najlepšie úžitkové vlastnosti na každodenné používanie.


Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!
Vyhotovenie
Na uši Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm Jack, Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Na uši Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm Jack, Bluetooth Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,2 m Hotovo!
Odnímateľný kábel
Áno Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
9 Hz Hotovo!
Frekvencia do
40 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
100 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
40 mm Hotovo!
Impedancia
24 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
60 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
30 h Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
245 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, mne sa tiež slúchadlá same vypínajú po 4 minútach. A to ich mam prepojené na telku rovnakej znacky. Viete poradit alebo ma tiez len odkazete na stranku alebo FB TCL? Ďakujem

Koupil jsem sluchátka TCL ELIT400BT Midnight Blue k TV 65" Samsung UE65KS7502. Po připojení k Bluetooth k TV se po 4 min. vypnou. Zkoušel jsem je připojit k laptopu Lenovo IdeaPad Z580 (4.0 USB), taky se po 4 min. vypíná, zkusil jsem je připojit k telefonu Nokia N8 a tady hraly bez přerušení. Vzhledem k tomu, že se udává u sluchátek Bluetooth 5.0, pořídil jsem si zařízení Omnitronic WDT-5.0 Bluetooth přijímač/vysílač s AptX HD, které připojuji k TV přes Receiver HDMI Yamaha a opětovně po spárování atd.s vysílačem, hrají pouze cca 4 min. a pak se sluchátka vypnou. Vyzkoušel jsem okolo vypnout veškeré zařízení Bluetooth, vypnul v celém domě Wifi internetu, prostě všechno, co jsem vyčetl v návodech a v různých diskuzních forech na internetu a už si s tím nevím rady. Je to velice nepříjemné každé 4 min. opětovně zapínat sluchátka. Jinak jsem s nimi spokojený. Tak snad mi někdo poradí co s tím. Děkuji. A doufám, že mne zase "nepřesměrujete" někam na nějaké jiné stránky!

Koupil jsem si tyto sluchátka k TV 65" Samsung UE65KS7502. Po spárováni hrají tak 10 min a pak se samy vypnou. Je chyba v tom, že nejsou kompatibilní s Bluetooth v TV či je chyba v něčem jiném? Poradí mi někdo? Děkuji.

Diskusia a poradňa k TCL ELIT400BT Midnight Blue
Príslušenstvo pre TCL ELIT400BT Midnight Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TCL ELIT400BT Midnight Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TCL ELIT400BT Midnight Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TCL ELIT400BT Midnight Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TCL ELIT400BT Midnight Blue.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií