AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

TCL RF436GM1110

Zobraziť katalóg
TCL RF436GM1110
Americká chladnička – so zásuvkou, energetická trieda F, klimatická trieda SN-T, objem chladničky 300 l, objem mrazničky 142 l, 3 police, 2 priehradky v mrazničke, 2 chladiace okruhy, no Frost, twin Cooling, rozmery 189 × 70,3 × 67,7 cm (V׊×H)
Kód:  TCLCHL003 Produktové číslo:  RF436GM1110 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TCL RF436GM1110


Americká chladnička TCL RF436GM1110 s invertorovým kompresorom

Hľadáte novú chladničku do vašej domácnosti a nemôžete sa rozhodnúť? S americkou chladničkou TCL RF436GM1110 rozhodne neurobíte chybu. Perfektné riadenie teploty, tichý a spoľahlivý chod a k tomu aj úspora elektrickej energie – to všetko na jednom mieste. Invertorový kompresor pracuje lineárne a svoje otáčky upravuje plynulo, automaticky si upravuje výkon podľa teplotných zmien, preto v novej chladničke TCL RF436GM1110 budú vaše potraviny dlhšie čerstvé, pretože teplota vnútri je stabilnejšia, než u klasických chladničiek. Spoločnosť TCL navyše poskytujezáruku 10 rokov na túto tichšiu a úspornejšiu chladničku side-by-side TCL RF436GM1110 s dlhou životnosťou.



Funkcia Total No Frost pre pohodlné užívanie chladničky TCL RF436GM1110 bez námrazy

Americká chladnička TCL RF436GM1110 s funkciou Total No Frost vám poskytne rovnomerné a beznámrazové chladenie. Nielen, že šetríte energiu, ale aj čas, ktorý by ste strávili odmrazovaním mrazničky. Nespochybniteľnou výhodou je aj to, že vám mrazené balíčky potravín k sebe neprimŕzajú a štítky, čo si na ne lepíte, zostávajú čitateľné.



Side-by-side chladnička TCL RF436GM1110 pre dlhšie čerstvé potraviny a obmedzenie pachov

Na redukciu pachov a udržanie dlhšej čerstvosti potravín má side-by-side chladnička TCL 100 % prírodné antibakteriálne riešenie na báze tvorby záporných iónov kyslíka. Vychutnajte si zakaždým čerstvú zeleninu v zdravšom prostredí chladničky TCL RF436GM1110.


Jednoduché nastavenie s dotykovým digitálnym displejom

Nastavte si pohodlne požadovanú teplotu, akú chcete v chladničke TCL dosiahnuť bez toho aby ste ju otvorili. Nastavenie vykonáte jednoducho na digitálnom dotykovom displeji na prednom paneli americkej chladničky TCL RF436GM1110. Nastaviť si možno ako teplotu v chladničke, tak aj v mrazničke.


Funkcia Power Cool pre rýchly návrat k optimálnej teplote

Americká chladnička TCL RF436GM1110 disponuje funkciou Power Cool, ktorá zníži teplotu na obyčajné 2 °C. Túto funkciu využijete najmä po veľkom nákupe, kedy potrebujete vložené potraviny ochladiť na optimálnu teplotu, aby sa rýchlo nekazili. Po dvoch hodinách takéhoto intenzívneho chladenia sa režim automaticky vypne, nemusíte sa tak báť veľkej spotreby elektrickej energie.



Rýchla optimálna mraziaca teplota s funkciou Power Freeze

Aby sa rýchlo zamrazili čerstvé potraviny a bola zachovaná ich kvalita je mraznička americkej chladničky TCL RF436GM1110 vybavená funkciou Power Freeze. S touto funkciou sa mraznička dočasne podchladí na -24 °C, vďaka čomu veľmi rýchlo dosiahne základnú mraziacu teplotu -18 °C a verte, že na kvalite potravín to bude poznať.


Matná nerezová oceľ proti zanechávaniu odtlačkov a škrabancov na chladničky TCL RF436GM1110

Matná nerezová oceľ na dverách americkej chladničky TCL RF436GM1110 účinne zabraňuje zanechávaniu odtlačkov prstov na jej povrchu. Údržba chladničky preto nepredstavuje žiadny problém a navyše sa len tak ľahko nepoškriabe. Vaša side-by-side chladnička tak bude pôsobiť stále ako nová.


V neposlednom rade prémiový dizajn

Strieborné zakončenie šuplíkov a políc dáva interiéru chladničky nádych elegancie. Americká chladnička TCL RF436GM1110 vám nebude robiť radosť len zvonka. Prémiový interiér vás len tak neomrzí.

Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
442 l Hotovo!
Klimatická trieda
SN-T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Výška
189 cm Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery

Výška
189 cm Hotovo!
Šírka
70,3 cm Hotovo!
Hĺbka
67,7 cm Hotovo!

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky
F Hotovo!
Ročná spotreba energie chladničky
354 kWh/annum Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Americká chladnička – zásuvka Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
3ks Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
2ks Hotovo!
Počet chladiacich okruhov chladničky
2 × Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
442 l Hotovo!
Mrazící výkon lednice za 24 h
7 kg Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
189 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
83 kg Hotovo!

Typ chladiva chladničky

Typ chladiva chladničky
R600a Hotovo!

Hmotnosť chladiva

Hmotnosť chladiva
0,07 kg Hotovo!

Typ chladiva

Typ chladiva
R600a Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky chladničky energetickej triedy F
» Všetky americké chladničky s No Frost
» Všetky americké chladničky so zásuvkou – French doors
» Všetky americké dvojdverové chladničky, americké chladničky s výrobníkom ľadu a americké chladničky s prívodom vody

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V popise je uvedené: spoločnosť TCL navyše poskytuje záruku 10 rokov na túto tichšiu a úspornejšiu chladničku side-by-side TCL RF436GM1110 s dlhou životnosťou. Akou formou? Je potrebná registrácia výrobku alebo ako je táto záruka garantovaná? Ďakujem.

Dobrý den, je beznámrazový i mrazák? V oficiálním návodu to není uvedeno, není zde ani zmínka o případném ventilačním systému v mrazáku.

Diskusia a poradňa k TCL RF436GM1110
Príslušenstvo pre TCL RF436GM1110 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TCL RF436GM1110.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií