Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Teac TN-180BT biely

Zobraziť katalóg
Teac TN-180BT biely
Gramofón - vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu, moderný dizajn, Bluetooth, náhon remienkom, automatické ovládanie, rovné ramienko
Kód:  TEA008a1 Produktové číslo:  Teac TN-180BT white

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Teac TN-180BT biely

Biely automatický gramofón je elegantné riešenie pre počúvanie vinylových platní. Ponúka striedmy moderný vzhľad a využíva 3-rychlostného, automaticky vratného taniera pre 33/45/78 otáčok. Medzi jeho prednosti patria aj vstavaný Bluetooth modul a vlastný predzosilňovač. Vlastná skriňa prístroja je postavená na 4 nohách a je dostatočne robustná, aby pojala rezonancie a vy ste si mohli vychutnávať špičkový zvuk. Pokiaľ chcete maximálne vyšperkovať svoju domácnosť, máte možnosť voľby medzi čiernym, bielym a cherry dizajnom.

Prednosti bieleho gramofónu Teac TN-180BT

  • Automaticky vratný tanier s 3 rýchlosťami
  • Vstavaný predzosilňovač
  • Gramofón Teac TN-180BT má integrované Bluetooth
  • Robustná pevná základňa gramofónu
  • Remienkový pohon
  • Biely dizajn

Nostalgia s modernou technológiou

Vinylové platne sú históriou, ktorá ožíva a teší sa stúpajúcej popularite. Moderný gramofón Teac TN-180BT v bielom dizajne kombinuje kvalitu, eleganciu a štýl týchto médií a pamätá aj na moderné technológie. Vďaka integrovanému Bluetooth máte ideálnu príležitosť prehrávať si obľúbenú hudbu priamo zo svojho telefónu. Ale nemusí zostať len u smartfónu. Ak máte Bluetooth slúchadlá, môžete si púšťať hudbu priamo do nich a nebudete obmedzovaní žiadnym káblom.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky moderné gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Aký to má odstup signálu/šum?

Diskusia a poradňa k Teac TN-180BT biely
Príslušenstvo pre Teac TN-180BT biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Teac TN-180BT bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Teac TN-180BT weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Teac TN-180BT weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Teac TN-180BT fehér.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií