PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Teac TN-3B biely

Zobraziť katalóg
Teac TN-3B biely
Gramofón – moderný dizajn, s krytom, nastavenie anti-skating, regulácia rýchlosti, odolný proti vibráciám, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3 a 45 otáčok za minútu, Hi-Fi, priemer taniera 300 mm, materiál taniera hliník, náhon remienkom, esovité ramienko, USB, funkcia digitalizácie vinylov, RCA výstup, elektromagnetická (mm/mc) prenoska, v balení podložka Slipmat, Pribalený AC adaptér a kábel RCA, hmotnosť 5 kg, rozmery 117 × 420 × 356 mm (V׊×H), biela farba
Kód:  TEA008b5 Produktové číslo:  TN3BW

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Teac TN-3B biely

Plánujete si dopriať príjemné chvíle počúvaním klasických platní a vytvoriť nezameniteľnú atmosféru vylepšenú čistým zvukom? Potom nepochybne oceníte moderný gramofón TEAC. Moderný vzhľad zapadne na každej párty. Ide o Hi-Fi gramofón, ktorý sa pýši jednoduchým čistým dizajnom a kvalitnou reprodukciou hudby. Tanier s priemerom 300 mm je zhotovený z kvalitného materiálu, konkrétne hliník. Pohon tohto modelu má na starosti remienok, ktorý sa pýši antirezonančnými vlastnosťami. Manuálny gramofón TEAC musíte kvôli prehrávaniu sami vypnúť aj zapnúť.

Zásadné prednosti gramofónu Teac TN-3B biely

  • Gramofón TEAC oživí vaše staré LP platne
  • Najviac svojím štýlom zapôsobí v modernom interiéri
  • Gramofón bol vyrobený s manuálnym ovládaním
  • Umožňuje rýchlosť prehrávania platní 33,3 a 45 otáčok za minútu
  • Pohon zabezpečuje remienok
  • Gramofón je vybavený vstavaným predzosilňovačom
  • Spoľahlivý zvuk zaistí esovité ramienko
  • Výbavu gramofónu tvorí elektromagnetická (mm/mc) prenoska
  • Prehráva médiá: LP a USB flash disk
  • Odstup signálu v tomto prípade dosahuje 67 dB
  • O počúvanie cez slúchadlá alebo reproduktory sa postará S RCA výstupom a S USB
  • Súčasťou balenia bude podložka Slipmat, Pribalený AC adaptér a kábel RCA

Obklopte sa nezameniteľným zvukom vinylu

Gramofón TEAC dá vašim platniam možnosť opäť zažiariť. Na pohodové počúvanie slúži vstavaný predzosilňovač, jednoducho ho teda pripojíte k ľubovoľnému zosilňovaču či aktívnym reproduktorom. Gramofónový tanier disponuje rýchlosťou 33,3 a 45 otáčok za minútu. Má k dispozícii esovité ramienko, ktoré pomáha dosiahnuť tú najvyššiu kvalitu zvuku. Balenie gramofónu TEAC tvorí podložka Slipmat, Pribalený AC adaptér a kábel RCA. O optimálne snímanie zvuku sa stará elektromagnetická (mm/mc) prenoska. Počítajte s rozmermi gramofónu 117 × 420 × 356 mm (V × Š × H). Gramofón má hmotnosť 5 kg. Dominuje mu dobre vybraná biela farba.

Gramofón TEAC môžete využiť viacerými spôsobmi

Ponúkaný moderný gramofón vás ohromí svojimi nadstavbovými funkciami. Možnosti pripojenia gramofónu tvorí aj S RCA výstupom a S USB, tak si svoje vinyly vychutnáte nielen klasickou cestou, ale aj napriek iným kompatibilným zariadeniam. Okrem klasických vinylových platní si užite hudbu aj z iných médií, ako je USB flash disk. Je určený nielen na prehrávanie dosiek, ale vie ich aj digitalizovať. Na jeho výrobu boli vybrané kvalitné materiály, ktoré tlmia vibrácie od okolia a motora. Vo svojej výbave má ochranný kryt. Praktická funkcia Anti-skating umožní dokonalé dosadnutie hrotu na platňu, čím získate kvalitnejšiu reprodukovanú hudbu. Tú správnu atmosféru doladíte pomocou regulácie rýchlosti. Odstup užitočného signálu od šumu sa pohybuje okolo 67 dB. Gramofón TEAC prinesie kvalitný zvuk do vašej hudobnej zbierky.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Prehrávané médiá
LP, USB flash disk Hotovo!
Rýchlosť otáčok (ot./min)
33,3, 45 Hotovo!
Pripojenie
S RCA výstupom, S USB Hotovo!
Odstup signál/šum
67 dB Hotovo!
Dizajn
Moderný Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
420 mm Hotovo!
Hĺbka
356 mm Hotovo!
Výška
117 mm Hotovo!
Hmotnosť
5 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky moderné gramofóny
» Všetky HiFi gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Teac TN-3B biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Teac TN-3B bílá.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií