AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Tech21 Pure Clear pre Samsung Galaxy S8 Plus transparentný

Zobraziť katalóg
Tech21 Pure Clear pre Samsung Galaxy S8 Plus transparentný
5 1 hodnotení
Ochranný kryt technológia BulletShield ™, výnimočne tenký a odolný, chráni pred pádmi a otrasmi, protišmykový, možnosť nabíjania v kryte
12,19 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  TCH021d5 Produktové číslo:  T21-5603
Tech21 Pure Clear pre Samsung Galaxy S8 Plus transparentný 12,19 € Rozbalené

Tech21 Pure Clear pre Samsung Galaxy S8 Plus transparentný

Tech21 Pure Clear pre Samsung Galaxy S8 Plus transparentný je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Pokročilá ochrana proti nárazom a otrasom

Nový Samsung Galaxy S8 Plus vás nadchne elegantným dizajnom a futuristickým vzhľadom. Iste sa nemôžete vynadívať na jeho jedinečný, mimoriadne veľký displej. Smartfón je ale pri každodennom používaní vystavovaný riziku pádu a poškriabaniu. Preto je na mieste zaobstarať k telefónu kvalitnej zadný kryt. Pure Clear značky Tech21 ponúka vysokú úroveň ochrany vďaka technológii BulletShield™. Vaše zariadenie uchová rovnako krásne, ako keď ste ho vybalili z krabičky.



Dokonalá funkčnosť pri zachovaní minimálnej hmotnosti

Tech21 využil nové materiály a najmodernejšie technológie, aby vytvoril perfektné puzdro na mieru pre váš Samsung Galaxy S8+. Pure Clear je extrémne ľahký a tenký kryt, ktorý je na telefóne prakticky neviditeľný. Oproti konkurenčným produktom je o 50% užší a váži o 50% menej (iba 24,3 gramov). Transparentné prevedenie nijako nenaruší nádherný dizajn vášho zariadenia.



Spoľahlivo chráni pri páde

Kryt Pure Clear je vyrobený zo špeciálneho materiálu BulletShield™, ktorý je tiež súčasťou nepriestrelného skla. Tento materiál dokáže absorbovať nárazy z výšky až 2 metrov. Vďaka tomu sa nemusíte obávať, že by sa váš mobilný telefón pri najmenšom páde poškodil. Namiesto toho si užívajte život bez starostí a bezpečnosť nechajte na Tech21.


Vyzerá stále ako nový

Prednosťami Pure Clear sú povrchová úprava odolná proti poškriabaniu a zvýšená odolnosť voči UV zožltnutiu. Vďaka nim zostane kryt oveľa dlhšie pekný a skutočne priehľadný - ako na začiatku.



Komfort je základ

Pure Clear vám dokonale padne do ruky a vďaka protišmykovej úprave len tak nevypadne. Je navrhnutý priamo pre Samsung Galaxy S8 Plus tak, aby ste sa pohodlne dostali ku všetkým portom a tlačidlám ovládania. Telefón môžete samozrejme nabíjať aj v kryte.



Jednoduchá inštalácia

Kryt ľahko nasadíte a prípadne vymeníte vďaka flexibilnému materiálu BulletShield na stranách. To sa môže hodiť aj vtedy, keď potrebujete telefón ľahko očistiť. Pure Clear je navrhnutý tak, aby pri inštalácii v žiadnom prípade nedošlo k poškodeniu vášho zariadenia.

Vyskúšajte ho aj vy

Tech21 používa prémiové materiály a zakladá si na precíznom spracovaní. Jeho výrobky sú tak zárukou vysokej kvality. Ak by sa pri bežnom používaní prejavila na kryte Pure Clear vada, máte nárok na výmenu zadarmo - a to doživotne. (Pri splnení podmienok.)

 

 

Parametre a špecifikácia

Značka telefónu
Samsung Hotovo!
Model zariadenia
Galaxy S8+ Hotovo!
Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Plast, Guma Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!

Značka/model telefónu

Značka telefónu
Samsung Hotovo!
Model zariadenia
Galaxy S8+ Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Plast, Guma Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Hmotnosť
24 g Hotovo!

Rozmery

Hĺbka
164 mm Hotovo!
Šírka
79 mm Hotovo!
Výška
11 mm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií