Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

TECHNAXX MusicMan Grenade Bluetooth Soundstation BT-X4 modrý

Zobraziť katalóg
TECHNAXX MusicMan Grenade Bluetooth Soundstation BT-X4 modrý
4,7 3 hodnotení
Bluetooth reproduktor hliníkový, prenosný, pre všetky zariadenia vybavené Bluetooth, audio vstup 3.5mm jack, 600mAh batérie, doba prehrávania 6 - 11h, microSDHC slot, USB
Kód:  MK001t2b Stránky výrobcu
TECHNAXX MusicMan Grenade Bluetooth Soundstation BT-X4 modrý Predaj skončil

TECHNAXX MusicMan Grenade Bluetooth Soundstation BT-X4 modrý

Grenade Soundstation BT-X4 je štýlový prenosný mini reproduktor MusicMan v modrom prevedení pre všetkých milovníkov hudby, ktorí chcú mať kvalitnú reprodukciu zvuku kedykoľvek a kdekoľvek so sebou. Umožňuje jednoduché prehrávanie hudby cez vstavané rádio, pamäťovú kartu microSD alebo USB flash disk. Káblom môžete pripojiť svoj ??iPhone, iPad, iPod, mobilné telefóny, tablety, notebooky a bezdrôtovo všetky zariadenia podporujúce Bluetooth technológiu. S microSD kartou činí výdrž výborných 11 hodín. Keď k tomu pripočítame odolnú konštrukciu z hliníka a malé a praktické rozmery, BT-X4 je ideálny pre cestovanie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TECHNAXX MusicMan Grenade Bluetooth Soundstation BT-X4 modrý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TECHNAXX MusicMan Grenade Bluetooth Soundstation BT-X4 modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TECHNAXX MusicMan Sound Granate Bluetooth BT-X4 blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TECHNAXX MusicMan Sound Granate Bluetooth BT-X4 blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TECHNAXX MusicMan SoundStation Grenade Bluetooth BT-X4 kék.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií