Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

TechniSat ISIOControl Keyboard II

Zobraziť katalóg
TechniSat ISIOControl Keyboard II
Klávesnica – pre série ISIO, bezdrôtová
35,24 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  JT837f Produktové číslo:  0002/3850 Stránky výrobcu
TechniSat ISIOControl Keyboard II 35,24 € Rozbalené

TechniSat ISIOControl Keyboard II

TechniSat ISIOControl Keyboard II je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

ISIOControl Keyboard II je bezdrôtová klávesnica s funkciou diaľkového ovládania v tele z ušľachtilého hliníka. Klávesnicu oceníte najmä pri webových službách. Píšte správy a komentáre rovnako ako na počítači. Pomocou technológie ISIO TechniSat máte prístup k interaktívnym službám ako sú knižnice, audio či video ponuky. S ISIOlive MediaPortal TechniSat môžete prechádzať cez obrovské množstvo videoklipov, podcastov, internetových rádiových staníc a online služieb. Prístup k súvisiacemu obsahu programov prostredníctvom HbbTV internetu je tiež jednoduchý. S ISIO apps získate rýchly prístup k miestnej predpovedi počasia, najnovšiemu spravodajstvu alebo k športovým správam. Jedno stlačenie tlačidla www vám prináša najdôležitejšie informácie na televíznej obrazovke.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
TechniSat série ISIO

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tato klávesnice vhodná pro ovládání chytré televize Samsung?

Príslušenstvo pre TechniSat ISIOControl Keyboard II
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií