Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

TECHNOLINE WS 6760

Zobraziť katalóg
TECHNOLINE WS 6760
4,3 7 hodnotení
Meteostanica hodiny riadené signálom DCF-77 s možnosťou manuálneho nastavenia, 2 budíky, 5 animovaných ikon predpovede počasia
Kód:  DH836i Produktové číslo:  WS 6760 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TECHNOLINE WS 6760

Chcete mať neustály prehľad o tom, aké je vonku počasie práve teraz, ale aj aké bude? Tak presne pre tieto veci je tu špičková meteostanica spoločnosti Technoline, ktorá vyniká nielen prívetivú cenou, ale aj množstvom funkcií, ktoré uspokoja nároky väčšiny užívateľov. Všetky potrebné údaje sú zobrazené na veľkom LCD paneli s možnosťou modrého LED podsvietenia. 

Kľúčové vlastnosti

  • Špičková meteostanica za skvelú cenu
  • Veľa zobrazovaných funkcií
  • Prehľadný LCD displej
  • Meranie relatívnej vlhkosti, vnútornej a vonkajšej teploty
  • Nastavenie nadmorskej výšky od 0 do 2 000 mnm
  • Prepínanie jednotiek °C a °F
  • 5 animovaných ikon predpovede počasia
  • Bezdrôtové čidlo je súčasťou balenia
  • Dosah až 50 metrov

Užitočné funkcie

Táto šikovná meteostanica dokáže zobraziť nielen vonkajšiu a vnútornú teplotu, ale aj relatívnu vlhkosť či barometrický tlak. Hodiny sú riadené rádiovým signálom DFC-77, avšak môžete ich samozrejme nastaviť aj manuálne. Možno si vybrať medzi 12h a 24h formátom a prítomné sú aj 2 budíky.

Stav počasia vám na displeji spestrí 5 animovaných ikoniek (slnečno, polojasno, oblačno, zrážky, búrka) a o tendencii vývoja barometrického tlaku, teploty a vlhkosti vás budú informovať šípky. Aby toho nebolo málo, táto meteostanica taktiež zobrazuje aj fázu mesiaca a orientačný čas východu a západu slnka. Stanica je napájaná pomocou dvoch batérií typu AA, o ktorých stave budete informovaní ikonkou na displeji. Externé čidlo je potom napájané pomocou dvoch AAA batérií. Batérie nie sú súčasťou balenia.   

Doplňujúce parametre:

Rozmery displeja:
124 × 79 mm

Rozmery stanice:
145 × 45 × 110 mm

Rozmery snímača:
60 × 99 × 24 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Můžete někdo poradit? Na displeji, pod políčky OUT a IN se nevyobrazuje momentální stav baterie. Na přiloženém obrázku meteostanice ovšem tyto ukazatele jsou. Jak u venkovní sekce, tak i u vnitřní. Kde je chyba?

Dobrý den, na displayi nejsou údaje téměř vidět. Ani rozsvícením se to nezlepší. Je to normální, nebo to můžeme reklamovat? Dekuji

Dobrý den, poradíte prosím jak na meteostanici technoline ws 6760 nastavím nadmořskou výšku? děkuji

Diskusia a poradňa k TECHNOLINE WS 6760
Príslušenstvo pre TECHNOLINE WS 6760 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TECHNOLINE WS 6760. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TECHNOLINE WS 6760. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TECHNOLINE WS 6760. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TECHNOLINE WS 6760.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií