Alza pre firmy

Tefal Forma na bábovku 21 cm

Zobraziť katalóg
Tefal Forma na bábovku 21 cm
4,6 18 hodnotení
Forma na pečenie – na bábovku, nelepivý povrch – Easy Grip
Kód:  EAY4002b Produktové číslo:  J0836854 Stránky výrobcu

Tefal Forma na bábovku 21 cm

Prevoňajte si váš domov lahodnou vôňou čerstvo upečenej bábovky. Forma na pečenie Tefal so špeciálnym nelepivým povrchom EasyGrip je zárukou dokonalých výsledkov, o ktorých sa vám doteraz ani nesnívalo. Nádoba je vyrobená z prvotriednej uhlíkovej ocele, ktorá sa vyznačuje samými skvelými vlastnosťami. Nielen, že je nezvyčajne pevná a odolná, ale k spokojnosti zákazníkov prispieva určite aj svojou dlhou životnosťou a kvalitou.

Štruktúrovaný povrch formy Tefal dovoľuje ľahké vybratie upečenej dobroty z jej vnútorného priestoru. Už žiadne ďalšie sklamanie z nepodareného vyklopenia vášho sladkého diela! Široké držadlá umiestnené na bokoch nádoby na pečenie sú navyše navrhnuté presne pre vaše dokonalé pohodlie a bezpečnú manipuláciu pri pečení. 


Doplňujúce informácie:

Materiál:
Uhlíková oceľ

Povrch:
Nelepivý povrch Easy Grip

Priemer:
21 cm

Výška:
11 cm







 

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na bábovku Hotovo!

Určenie

Určenie
Na bábovku Hotovo!

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tefal Forma na bábovku 21 cm
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Forma na bábovku 21cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal 21 cm Kuchenform. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal 21 cm Kuchenform. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal Kuglófforma 21 cm.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií