Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Tefal Infiny Press Revolution ZC500H38

Zobraziť katalóg
Tefal Infiny Press Revolution ZC500H38
5 3 hodnotení
Odšťavovač závitovkový, 300 W, plniace trubice 3x 45 mm, 2 antikorové filtre, 2 nádoby 1 l, drip-stop systém
Kód:  EAY6014a Produktové číslo:  ZC500H38 Stránky výrobcu
Tefal Infiny Press Revolution ZC500H38 Predaj skončil

Tefal Infiny Press Revolution ZC500H38

Tefal Infiny Press Revolution

Jedinečný odšťavovač

Jedinečný odšťavovač Tefal Infini Press Revolution s exkluzívnym dizajnom vám dokáže poskytnúť denný prísun vitamínov. Odšťavovač prešiel procesom testovania CTCP na obsah vitamínu C a obsah antioxidantov. Vďaka tomu budete vy a vaši blízki zdravší.

Tefal Infiny Press Revolution
linka
Tefal Infiny Press Revolution

Veľké množstvo získanej šťavy

Odšťavovač Tefal Infini Press Revolution dokáže pracovať s neuveriteľnou produkciou získanej šťavy priamo do téglika. Do plniacich trubíc 3 x 45 mm je možné vkladať veľké kusy ovocia bez náročnej prípravy a zdržujúceho rozrezávania na drobné kúsky. Vďaka externej nádobe na odpad a kvalitnému systému proti odkvapkávaniu nie je potreba proces odšťavovania nikdy prerušiť.

linka

Voľba jemnosti štavy

Na voľbu jemnosti výslednej šťavy sú k dispozícii dva antikorové filtre, a to s malými otvormi na šťavu a s veľkými otvormi na džemy a polievky. Jednotlivé diely odšťavovača sa veľmi ľahko čistia a je možné ich dať do umývačky

Tefal Infiny Press Revolution

Hlavné prednosti:

  • Nepretržité lisovanie priamo do téglika
  • Plniaca trubica na celé plody
  • Drip-stop systém proti odkvapkávaniu zaručuje komfortné použitie

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den.1)Lze uvedený šnekový odšťavňovač(respektive-šnek, sítka atd.) mýt v myčce..2)Umí odťavňovat i pažitku,celer,bylinky atd.)..A nebo prosím navrhněte mě jiný ve stejné"kategorii". Děkuji za odpověď.S pozdravem Luděk Kutta

Diskusia a poradňa k Tefal Infiny Press Revolution ZC500H38
Príslušenstvo pre Tefal Infiny Press Revolution ZC500H38
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Infiny Press Revolution ZC500H38. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Infiny Press Revolution ZC500H 38. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Infiny Press Revolution ZC500H 38. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal Infiny Press Revolution ZC500H38.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií