Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Tefal Keramická škrabka Y čierna Ingenio K1522014

Zobraziť katalóg
Tefal Keramická škrabka Y čierna Ingenio K1522014
4,4 3 hodnotení
– dĺžka 150mm
Kód:  TEFNU014 Produktové číslo:  K1522014 Stránky výrobcu
Tefal Keramická škrabka Y čierna Ingenio K1522014 Predaj skončil

Tefal Keramická škrabka Y čierna Ingenio K1522014

Tefal Ingenio škrabka patrí medzi základné kuchynské nástroje, bez ktorých sa pri varení nezaobídete. Pomocou tejto keramickej škrabky v tvare "Y" dokonale olúpete zemiaky a zbavíte zeleninu či iné potraviny šupiek. Pri škrabaní zachováva prirodzenú arómu a chuť potravín. Elegantná kuchynská pomôcka červeno-čiernej farby je opatrená ergonomicky tvarovanou rukoväťou, ktorá perfektne padne priamo do ruky. 

Škrabka je vďaka extrémne tvrdému materiálu veľmi pevná a odolná, takže sa vyznačuje nezvyčajne dlhou životnosťou. Naviac je aj umývateľná v umývačke riadu a zdravotne nezávadná. Kúpte si do svojej kuchyne tohto praktického pomocníka, ktorý vám uľahčí a urýchli spracovanie potravín. 

Hlavné prednosti

  • Kvalitná keramika pre mimoriadnu a dlhodobú odolnosť
  • Zachováva chuť aj vôňu potravín
  • Ergonomicky tvarovaná rukoväť pre pohodlnú manipuláciu
  • Pevnosť, odolnosť a dlhá životnosť
  • Umývateľnosť v umývačke riadu
  • Ochranné puzdro pre ľahké skladovanie

Špecifikácia a parametre:

Materiál:
Keramika

Farba:
Čierna/červená

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Poznámka:
» Všetky škrabky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Keramická škrabka Y černá Ingenio K1522014. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Keramikschäler Y Ingenio K1522014 (schwarz). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Keramikschäler Y Ingenio K1522014 (schwarz). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal Ingenio fekete kerámia hámozó K1522014.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií