Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Tefal Ingenio minútka s magnetom na chladničku

Zobraziť katalóg
Tefal Ingenio minútka s magnetom na chladničku
3,1 11 hodnotení
Minútka
Kód:  TEFACC19 Produktové číslo:  K2070814 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tefal Ingenio minútka s magnetom na chladničku Predaj skončil

Tefal Ingenio minútka s magnetom na chladničku

Nepríjemnému rozvareniu, či v horšom prípade pripáleniu pokrmu, vám pomôže zabrániť skvelý kuchynský pomocník. Tefal Ingenio minútka s magnetom na chladničku vám ušetrí gurmánsky karambol v podobe mazľavej ryže či rozpadajúcich sa zemiakov, rovnako s jej pomocou sa môžete namiesto prácneho čistenia pripálených miest venovať čítaniu klasikov alebo si ísť zacvičiť aerobic. Vaša kuchynská pomocníčka bude nad vaším varením bdieť a strážiť čas ako neúplatný strážny pes. Pritom vám nebude nikde prekážať, lebo bude stále na svojom mieste - na chladničke.

Výrobok je zhotovený z nylonu a zosilnený pridaním 15 % sklených vlákien. S tým súvisí jeho pevnosť a dlhá životnosť. Minútka je odolná proti kyselinám, zafarbeniu i korózii.

Nezabudni, nezaspi, dobre uvar poživeň svoju, istý si však môžeš byť len s Tefal minútkou.

Riad i náčinie značky Tefal sú úplne bezpečné, zdravotne neškodné a ohľaduplné k životnému prostrediu. Neobsahujú olovo, kadmium. PFOA (kyselina perfluoro-octaonic-acid), BPA (bisfenol) ani ftaláty.

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Poznámka:
» Všetky kuchynské minútky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Ingenio minutka s magnetem na lednici. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Ingenio Timer mit einem Magneten auf dem Kühlschrank. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Ingenio Timer mit einem Magneten auf dem Kühlschrank. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal Ingenio időzítő mágnessel a hűtőre.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií