AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Tefal PF250135 Pain et tresors

Zobraziť katalóg
Tefal PF250135 Pain et tresors
4,6 48 hodnotení
Domáca pekáreň – 20 aut. programov vrátane 3 bezlepkových, aut. dvojitý dávkovač na kvasnice a ďalšie suroviny, 3 nastavenia hmotnosti a 3 úrovne opečenia, funkcia časovača na 15h, funkcia udržiavania v teple na 1h, špeciálna nádoba na mliečne výrobky, obsahuje kuchárku, 15-ročná záruka opraviteľnosti
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  TEFOFP770 Produktové číslo:  PF250135 Stránky výrobcu
Tefal PF250135 Pain et tresors 150,90 € Rozbalené

Tefal PF250135 Pain et tresors

Tefal PF250135 Pain et tresors je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Farba
Biela Hotovo!
Príkon
700 W Hotovo!
Hmotnosť náplne
1 000 g Hotovo!
Počet hákov
1 ks Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Priezor vo veku, Nepriľnavý povrch Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
700 W Hotovo!
Hmotnosť náplne
1 000 g Hotovo!
Počet hákov
1 ks Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Priezor vo veku, Nepriľnavý povrch Hotovo!

Funkcie a programy

Funkcie
Odložený štart, Udržiavanie teploty, Pozastavenie pečiaceho programu, Dvojitý dávkovač, Nastavenie prepečenia kôrky Hotovo!
Počet programov
20 Hotovo!
Špeciálne programy
Bezlepkového chleba, džemu, Marmelády Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Hák/y na miesenie, Kniha s receptami Hotovo!
Viac parametrov

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Poznámka:
» Všetky domáce pekárne

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dodáváte k pekárně už český návod? Děkuji

Prosím potřebuji hnětací lopatku k této pekárně . Je možné ji koupit u Alzy? Děkuji

Dobrý den. Je možné upéct v pekárně i chleba kvaskovy? Dekuji

Dobrý den. V balení této domácí pekárny se nachází hák na vytažení hnětací metly z chleba. Hák ale otvorem metly neprojde a hnětací metlu tak musím vydloubnout prsty, což v chlebu udělá nehezkou díru. Můžete mi prosím poradit, jak tuto situaci vyřešit? Děkuji.

Dobrý den, jak jsem již četl zde v dotazech mám také problém přečíst display, ale již jsem nenašel odpověď zda má být či nemá být display podsvícen. Děkuji za odpověď

Dobrý deň, pekárňu som kupil, ale chýba k nej Slovenská/Česká kniha s receptami !! Neviem ako to prechádza cez SOI... Na stránke tefalu som našiel CZ/SK knihu s receptami k tejto pekárni, ale buď je zle preložená alebo sa tam nezhodujú čísla programov. Napr na dodávanej knihe s receptami je číslo 7 - "rýchlo pečený chlieb" a v tej zo stránke tefal.sk je to číslo 8. Okrem toho sú tam zlé preklady, pretože to bolo prekladané z americkej angličtiny a v tej "all-purpose flour" znamená hladká múka a nie "viacúčelová múka" ako je to preložené v CZ/SK návode zo stránky tefalu. Existuje k tejto pekárni kniha receptov v SK/CZ nech ju môžu používať aj rodičia pre ktorých bola kúpená alebo nie?

Dobrý den. Koupila jsem domácí pekárnu a při rozbalování jsem zjistila, že se v ní nachází taková malá silikonová krytka - jak to nazvat - čudlík ? Nevím k čemu je určený. Patří snad na tyčku na kterou se nasazuje míchací metla? Nic jiného mne nenapadlo. Je to skutečně ochrana ???

Český návod se dá stáhnout. Dá se stáhnout také v češtině kuchařka, která je dodaná pouze v jiných jazycích. Nemusí se jednat o kompletní knihu s fotkami a grafikou. Potěšil by aspoň textový překlad, který si k obrázkům umím přiřadit. Nebo existuje nějaká samostatná kniha receptů, která se dá využít? Děkuji

Dobry den, je mozne k teto pekarne poridit prislusenstvi pro baquety / zemle?

Dobrý den. Jak je možné, že výrobek nedodáváte s českým manuálem i kuchařka není v češtině?

12
Príslušenstvo pre Tefal PF250135 Pain et tresors
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií