AD homeoffice PET

Tefal Pro Express Total X-Pert 76 GV8976E0

Zobraziť katalóg
Tefal Pro Express Total X-Pert 76 GV8976E0
5 9 hodnotení
Parný generátor 2400W, samočistiaca doska Gliss Protect Autoclean s paládiom, variabilná para až 120g/min, turbo para až 450g/min, tlak 6,5bar, nádržka na vodu 1,6l, bojler z antikorovej ocele 0,9l, Easycord systém, odvápňovací systém Anti-Calc, Aquaboost systém - kropenie jemnými mikrokvapôčkami
Kód:  TEFZN015 Produktové číslo:  GV8976E0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tefal Pro Express Total X-Pert 76 GV8976E0 Predaj skončil

Tefal Pro Express Total X-Pert 76 GV8976E0

Maximálna presnosť žehlenia

Žehlička s parným generátorom Pro Express Total X-Pert vďaka maximálne presnému nastaveniu zaistí profesionálne výsledky žehlenia. Dokonalé vyžehlenie textílií umožní päť prednastavených programov pre syntetické materiály, hodváb, vlnu, bavlnu a ľan alebo džínsy.


Samočistiaca žehliaca doska

Patentovaná samočistiaci žehliaca doska Autoclean Catalys s paládiom zaručí dlhotrvajúcu kĺzavosť. Aktívny povrch vytvára nepretržité katalytické čistenie a počas žehlenia automaticky odstraňuje mikrovlákna skôr než sa prichytia k žehliacej ploche, čím chráni kĺzavosť žehliacej plochy a predlžuje jej životnosť.


Vysoká účinnosť žehlenia

Parné generátory ponúkajú vysokú účinnosť a ich používaním ušetríte až polovicu času oproti bežným naparovacím žehličkám. Vďaka rýchlemu nahriatiu je prístroj pripravený do 2 minút. Funkcia Eco navyše šetrí 20 % energie a k dispozícii je aj bezpečnostná poistka, ktorá žehličku vypne po 8 minútach nečinnosti.


Výborná ergonómia

Parný generátor je vybavený extra veľkou odnímateľnou nádržkou na vodu s objemom 1,6 l a antikorovým bojlerom. Jednoduchú manipuláciu zaistí otočný Easycord systém prívodného kábla a systém elektronického navíjania.


vypnuté
systém Anti-Calc

Odvápňovací systém

Patentovaný odvápňovací systém Anti-Calc dokonale odstraňuje aj tie najmenšie vápenaté usadeniny, ponúka 2-krát väčšiu účinnosť a výrazne predlžuje životnosť prístroja.

vypnuté
Aquaboost systém

Účinné žehlenie záhybov

Unikátny elektronický Aquaboost systém kropenia mikrokvapôčkami vody zaručí až 3-krát účinnejšie odstránenie odolných záhybov v porovnaní s klasickou parou.

vypnuté
Úzká špička

Úzka špička

Nová úzka špička zaručí presné žehlenie všetkých záhybov. Dokonale tak vyžehlíte zle prístupné miesta, ako napríklad goliere alebo oblasti okolo gombíkov.

Parametre a špecifikácia

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!
Funkčné prvky na žehlenie
Rýchle nahriatie Hotovo!
Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!

Typ žehličky

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie
Rýchle nahriatie Hotovo!
Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
2 400 W Hotovo!
Parný výkon
120 g/min Hotovo!
Parný ráz
450 g/min Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Paladium Hotovo!

Farba

Farba
Fialová Hotovo!
Viac parametrov

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, keď chcem po nahriatí žehliť vyteká mi stále zo žehličky voda a nie pára .

Vážení přátelé, v čem prosím spočívá konkrétně zde to rozbalení? "Otevřeno, nebo má náhradní obal" a "vráceno jinými zákazníky" je podle mě dost podstatný rozdíl. Děkuji.

Dobrý deň. Nefunguje mi tlačidlo na striekanie prádla na novej žehličke. Kde môže byť problém?

Diskusia a poradňa k Tefal Pro Express Total X-Pert 76 GV8976E0
Príslušenstvo pre Tefal Pro Express Total X-Pert 76 GV8976E0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Pro Express Total X-Pert 76 GV8976E0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Pro Express Total X-Pert 76 GV8976E0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Pro Express Total X-Pert 76 GV8976E0. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal Pro Express Total X-Pert 76 GV8976E0.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií