Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Tefal QB515D38 Masterchef Gourmet

Zobraziť katalóg
Tefal QB515D38 Masterchef Gourmet
4,5 42 hodnotení
Kuchynský robot – príkon 1100W, nerezová misa s objemom 4,6 l, kryt proti striekaniu, planetárny pohyb, technológia Flex Whisk, nastavenie 8 rýchlostí, pulzná funkcia, metla Flex Whisk na šľahanie riedkych zmesí, metla z liateho kovu na tortové cesto, hnetací hák z liateho kovu na husté cesto, mixér 1,5 l, strúhadlo/krájač s nadstavcom, mlynček na mäso, odšťavovač, 15-ročná záruka opraviteľnosti
Kód:  TEFEY822 Produktové číslo:  QB515D38 Stránky výrobcu

Tefal QB515D38 Masterchef Gourmet


Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo
vtláčadlo, hnetací hák, balónová metla, flexi metla, mixér, mlynček na mäso, lis na citrusy/odšťavovač, bubienkové strúhadlo, Nadstavec na mixovanie Hotovo!
Objem misy
4,6 l Hotovo!
Príkon
1 100 W Hotovo!
Počet rýchlostí
8 Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
vtláčadlo, hnetací hák, balónová metla, flexi metla, mixér, mlynček na mäso, lis na citrusy/odšťavovač, bubienkové strúhadlo, Nadstavec na mixovanie Hotovo!
Objem misy
4,6 l Hotovo!

Materiál

Materiál misy
Nerez Hotovo!
Materiál vnútorných prevodov
Kov, Plast Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
37 cm Hotovo!
Šírka
29 cm Hotovo!
Výška
38 cm Hotovo!
Hmotnosť
9 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, Je robot plastový, či kovový?

Dobrý den, vysleha robot 1-3 ks bilku ci zloutku? Nebo jen vice ks? Dekuji za odpoved

Dobrý den, uváděná výška 562 mm je vč.nasazeného mixéru nebo bez?

Dobrý večer, lze na mlýnek na maso nasadit nástavec na tvoření cukroví? Jaký je průměr otvoru, z kterého již vylézá umleté maso?

Dobrý den, dnes mě byl doručen robot, ale nenašla jsem kryt na mísu, proti stříkání těsta.

Dobrý den, z jakého materiálu je tělo mixéru a dají se v něm mixovat horké pokrmy?

Dobrý den, dají se koupit náhradní díly k tomuto robotu? Děkuji

Dobrý den. S přítelkyní jsme zakoupili robot s tim,že dovede umichat i tužší těsta. Bohužel při prvním míchání ve stroji začlo praskat. A ještě při letí strouhanky se začal přetáčet nástavec,který pohání mlýnek. Po rozehrání jsme zajistili, že je prasklý. Dá se to reklamovat?

Zvládne spraviť aj orieškové maslo?

Dobry den,koupila jsem robot jako darek,nemam tedy vyzkouseno,ale pry je problem s vyslehanim bílků,jde vubec slehat mensi mnozstvi tzn.1-3ks?A jeste otazka testo na knedliky se pry take nepovedlo,je to o mnozstvi pouzitych surovin?Manual se asi neda sehnat?Dekuji za odpovedi.

123...
Diskusia a poradňa k Tefal QB515D38 Masterchef Gourmet
Príslušenstvo pre Tefal QB515D38 Masterchef Gourmet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal QB515D38 Masterchef Gourmet. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal QB515D38 Masterchef Gourmet. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal QB515D38 Masterchef Gourmet. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal QB515D38 Masterchef Gourmet.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií