AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Tefal FV9740E0 Ultimate Anti-Calc Auto-Off 40

Zobraziť katalóg
Tefal FV9740E0 Ultimate Anti-Calc Auto-Off 40
4,7 68 hodnotení
Žehlička – 2800W, stály výstup pary 55 g/min., parný ráz 230 g/min., žehliaca plocha Durilium, nádržka na vodu 350ml, samočistiaca technológia Autoclean, Anti-drip, Precision tip - presná špička, Power Zone koncentruje parný ráz len do špičky
Kód:  TEFZN017 Produktové číslo:  FV9740E0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tefal FV9740E0 Ultimate Anti-Calc Auto-Off 40 Predaj skončil

Tefal FV9740E0 Ultimate Anti-Calc Auto-Off 40

Vyskúšajte ultravýkonnú naparovaciu žehličku Tefal Ultimate Anti-Calc Auto-Off Soft so zberačom na vápenaté usadeniny. Stála para a automatické nastavenie jej množstva zaručujú bezchybné vyžehlenie všetkých záhybov aj na chúlostivých látkach a zložitých kusoch oblečenia. Žehliaca plocha Tefal Durilium Autoclean so samočistiacou technológiou, zaručuje stále čistú a perfektnú klznú plochu počas celej doby životnosti. Špička žehličky má znížený tvar na jednoduchšie žehlenie horšie prístupných miest. Vďaka veľkej nádržke na vodu nebudete počas žehlenia strácať čas ani doplňovaním vody.

Patentovaná najvyššia kĺzavosť

Patentovaná samočistiaci plocha Durilium Autoclean, s paládiom na dlhotrvajúcu dokonalú kĺzavosť. Aktívny povrch vytvára nepretržité katalytické čistenie v priebehu žehlenia, automaticky odstraňuje mikrovlákna skôr, než sa prichytia k žehliacej ploche, a zabraňuje tak ich vrstveniu.

Praktická aj bezpečná

Prácu vám uľahčí 2,5 metra dlhý kábel na otočnom konektore a nádržka na vodu s objemom 350 ml, ktorej zásluhou sa nebudete musieť zdržiavať s doplňovaním vody.

Vďaka žehličke Tefal Ultimate Anti-Calc Auto-Off vyžehlíte bielizeň tak rýchlo, že ju možno zabudnete aj vypnúť. Toho sa ale nemusíte báť. Dokáže sa automaticky vypnúť, ak ju necháte 8 minút vo vertikálnej polohe na odkladacej päte, a ak leží na žehliacej ploche alebo na boku, vypne sa už po 30 sekundách.


Vysokovýkonné naparovanie

Premyslený systém naparovania vám uľahčí každé žehlenie. Množstvo pary sa automaticky nastaví a stála para odstráni bežné záhyby suchého oblečenia. Extra parný ráz váz zbaví záhybov, ale aj osvieži a dezinfikuje bielizeň vertikálnou parou. Funkcia Antro-drip zabráni odkvapkávaniu vody a tvorbe škvŕn na bielizni. Powerzone koncentruje parný ráz iba do špičky a spolu s jej zníženou výškou vpredu, dokonale vyžehlí gombíkové dierky, goliere alebo manžety.


vypnuté
Variabilná para 0–55 g/min.

Variabilná para 0 - 55 g/min.

vypnuté
Parný ráz až 230 g/min.

Parný ráz až 230 g/min.

vypnuté
Extra veľká nádržka na vodu.

Extra veľká nádržka na vodu.

vypnuté
Bezpečné vypínanie

Bezpečnostné vypínanie auto-off (8 min. zvisle, 30 sec. vo vodorovnej polohe).

vypnuté
Jednoduchá údržba

Po vybratí stačí zberač vodného kameňa jednoducho vypláchnuť vodou a vložiť späť do žehličky.

vypnuté
Automatic Steam

Automatické nastavenie množstva pary, podľa zvolenej teploty/druhu tkaniny.

vypnuté
Výkon 2 800 W

Ešte vyšší výkon na dosiahnutie rýchlych a absolútne perfektných výsledkov žehlenia.

Parametre a špecifikácia

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!
Funkčné prvky na žehlenie
Rýchle nahriatie Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!
Bezpečnostné prvky
Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu) Hotovo!

Typ žehličky

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie
Rýchle nahriatie Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!
Bezpečnostné prvky
Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu) Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
2 800 W Hotovo!
Parný výkon
55 g/min Hotovo!
Parný ráz
230 g/min Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Durilium Hotovo!

Farba

Farba
Fialová Hotovo!
Viac parametrov

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má prosím tato žehlička gelové madlo? Pokud nemá, má to některá jiná žehlička Tefal Autoclean?

Dobrý den, má žehlička otočný kloub u šňůry, aby se šňůra nemotala? Děkuji

Dobrý den, koupilli jsme tuto žehličku cca před rokem, od začátku nefunguje spodní tlačítko na odstřik vody, při napařování z ní teče, a zanechává pod sebou vodní kámen. Všechno co píší že by neměla, kvůli čemu jsme jí kupovali. Je to na reklamaci, asi to nebude normální, asi smůla na kus, snad to nedělají všechny. Díky

Dobrý den, při žehlení se silně zahřívá plastová bílá část kolem žehlící plochy a to natolik, že je cítit jakoby se pálil plast. Žehlička je používána dva týdny. Jedná se o závadu?

Dobrý den, v popise je u uvedeno, že k této žehličce dostane zákazník kapsle Persil jako dárek. Objednaná žehlička dorazila ale bez kapslí... Platí tato akce ještě? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, při provozu v žehličce praská. Je to takové hlasitější praskání jako když se zlomí něco plastového. Při držení žehličky se také přenáší vibrace onoho praskání do rukojeti. Není to cvakání vypínání termostatu, to je klasické a tiché. Ale tohle je opravdu hlasité. Je to normální? Dělá to také někomu? Myslíte, že to je na výměnu zboží? Žehličku máme 5 dní. Předem děkuji. TH

Dobry den, pokusala som sa zadat na webe objednavku na tuto zehlicku. Je pri nej uvedene ze doprava je zadarmo. Avsak po zadani obejdnavky mi stale ukazuje druhy dopravy za ktore budem platit... je teda doprava pri tomto tovare zadarmo ci nie?

Dobrý den, píšete, že žehlička váží 1,8 kg. Je to myšleno s plnou nádržkou nebo když je žehlička prázdná? A obecně, když se udává hmotnost žehličky, jak to je - s plnou nádržkou ne bo prázdnou? Předem díky za info.

Dobrý den, zakoupil jsem tuto žehličku, ale špatně mi drží regulátor napařování ( přepínač nad nádržkou ), zatím jsem žehličku neměl v provozu, tak se radši ptám, jedná se o vadný kus?

nevíte kolik váží ?

Diskusia a poradňa k Tefal FV9740E0 Ultimate Anti-Calc Auto-Off 40
Príslušenstvo pre Tefal FV9740E0 Ultimate Anti-Calc Auto-Off 40 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal FV9740E0 Ultimate Anti-Calc Auto-Off 40. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Ultimate Anti-Calc Auto-Off 40 FV9740E0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Ultimate Anti-Calc Auto-Off 40 FV9740E0. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal Ultimate Anti-Calc Auto-Off 40 FV9740E0.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií