Siguro kuchyňský robot

Tefal XL Health Grill Classic

Zobraziť katalóg
Tefal XL Health Grill Classic
4,6 44 hodnotení
Elektrický gril 2400W, rodinný gril, nastaviteľný termostat 3 stupne, odkvapkávacia miska, nepriľnavý povrch
Kód:  EAV1009b Produktové číslo:  GC600010 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tefal XL Health Grill Classic

Slováci milujú grilovanie! Užite si ho aj pri nepriazni počasia, s týmto vysoko výkonným rodinným grilom TEFAL XL Heath Grill Classic, ktorý okrem možnosti pripravovať jedlo pre 6 až 8 osôb na veľkej ploche grilu, vyniká tiež jednoduchou údržbou. Gril skvele ugriluje akékoľvek mäso vďaka vysokému príkonu 2400W.

Údržba a upratovanie je veľmi jednoduchá vďaka oddeliteľnej grilovacej ploche, ktorú je možné umývať v umývačke a tiež unikátnej tácke na šťavu. Netreba spomínať, že povrch grilovacej dosky je úplne nepriľnavý. Dve nastavenia TEFAL XL Health Grill Classic umožňujú prepnúť výkon grilu medzi klasickým grilovaním a dnes veľmi populárnym barbeque. Termostat je nastaviteľný do troch stupňov - nastavte si presnú teplotu pre konkrétne pripravované potraviny a nikdy nebudete sklamaný dokonalou chuťou.

Parametre a špecifikácie:

Typ:
rodinný gril

Rozmer grilovacej plochy:
800 cm2

Príkon:
2400 W.

Termostat:
tri polohy

Povrch:
nepriľnavý
lakovaný
kovový

Ďalšie vlastnosti:
dve nastavenia - pre grilovanie a pre BBQ
unikátna tácka na šťavu a uloženie prívodného kábla
oddeliteľná grilovacia plocha
vhodné pre umytie v umývačke

Hmotnosť:
5,3 kg.

Rozmery:
40 x 18,5 x 37 cm.

Parametre a špecifikácia

Výška grilu
185 cm Hotovo!
Šírka grilu
400 cm Hotovo!

Rozmery grilu

Výška grilu
185 cm Hotovo!
Šírka grilu
400 cm Hotovo!

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Poznámka:
» Všetky Prenosné grily

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kolika stupňům celsia odpovídá maximální výkon 2400 wattů?

Po dvouch umytí (kuchynskou houbičkou) povrch grilovací plochy poškozen.

Ještě poznámka k mému předchozímu dotazu. Podle všech mých známých jste nejlepší e-shop v Česku, tak doufám, že mi návod v češtině pošlete sami a nebudu ho muset někde hledat. A ještě prosím o brzkou odpověď, protože bez českého návodu ho nebudeme zatím používat, přestože jsme ho chtěli použít už dneska k obědu. Ještě jednou díky Břečková

Zdravim chcem sa opytat na gril tefal healt xl ake ma platne ci smaltovane alebo obycajne lahke platne koli poskrabaniu ci maju nejaku ochranu dakujem

Včera jsme obdrželi elekt.gril Tefal, kde chybí podrobný návod k použití v češtině. Obrázky, které jsou uvedeny na konci příručky, jsou bez textu, takže k ničemu. Pokud sami nemáte k dispozici návod v češtině (což byste měli mít), tak mi prosím poraďte, kde ho naleznu. Děkuji Břečková

Diskusia a poradňa k Tefal XL Health Grill Classic
Príslušenstvo pre Tefal XL Health Grill Classic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal XL Health Grill Classic. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal XL Health Grill Classic. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal XL Health Grill Classic. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal XL Health Grill Classic.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií