Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Tefal ZE550D38 Express Centrifugal

Zobraziť katalóg
Tefal ZE550D38 Express Centrifugal
Odšťavovač – príkon 800W, objem až 2l, veľký plniaci otvor s priemerom 75mm, bez nutnosti lúpania a krájania ovocia a zeleniny, ľahké čistenie, 1.4l priehľadná nádoba na dužinu, 2 nastavenia rýchlosti vhodné na tvrdé i mäkké suroviny, protišmykové nôžky pre stabilitu, veľká kovová bezpečnostná rukoväť, špeciálna čistiaca kefka, odnímateľné časti je možné umývať v umývačke
Kód:  TEFZCE356 Produktové číslo:  ZE550D38 Stránky výrobcu
Tefal ZE550D38 Express Centrifugal Predaj skončil

Tefal ZE550D38 Express Centrifugal

Zdravý životný štýl začína u Vás v kuchyni. Pripravujte sebe aj svojim blízkym každý deň zdravé ovocné šťavy plné vitamínov s odstredivým odšťavovačom Tefal ZE550D38 Express Centrifugal. Všetko zvládnete v priebehu pár sekúnd úplne bez námahy. Vďaka širokému plniacemu otvoru nemusíte tráviť čas krájaním ani lúpaním ovocia a zeleniny. Voliť môžete z dvoch úrovní otáčok. Nízke otáčky na mäkké suroviny, vysoké na tvrdé. Silný 800 W motor si so všetkým hravo poradí v priebehu niekoľkých sekúnd. Z vysokého výkonu nemusíte mať strach. Vďaka vyspelým bezpečnostným prvkom môže odšťavovač používať každý.

Kľúčové vlastnosti odstredivého odšťavovača Tefal ZE550D38 Express Centrifugal

  • Široký plniaci otvor 75 mm
  • Výkonná konštrukcia 800 W
  • Nádoba na šťavu 2 l
  • Vstavaná nádoba na dužinu 1,4 l
  • Vyspelé bezpečnostné prvky
  • Viditeľná úroveň naplnenia nádoby na dužinu
  • 2 nastavenia otáčok na tvrdé a mäkké suroviny
  • Odnímateľné prvky je možné umývať v umývačke
  • Čistiaca kefka súčasťou balenia
  • Kompaktné rozmery 248 × 247 × 424 mm

Dômyselne prepracovaný dizajn

Dizajn celého prístroja je navrhnutý na jednoduché a pohodlné používanie. Vďaka veľkému objemu nádoby na šťavu a nádoby na dužinu budete môcť pripravovať šťavy pre celú rodinu. Nádoby sú z priehľadného materiálu, takže ihneď vidíte úroveň naplnenia. Odnímateľné prvky je možné umývať v umývačke a na zvyšok je priložená špeciálna čistiaca kefka. Údržba je tak veľmi jednoduchá. Stabilitu zaisťujú protišmykové nožičky a nežiaducemu zapnutiu prístroja zamedzí pevná kovová bezpečnostná rukoväť. Vďaka svojim kompaktným rozmerom je vhodný do každej kuchyne.

Parametre a špecifikácia

Typ odšťavovača
Pákový Hotovo!
Objem nádoby na dužinu
1,4 l Hotovo!
Objem nádoby na štavu
2 l Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!
Veľkosť plniaceho otvoru
75 mm Hotovo!

Typ

Typ odšťavovača
Pákový Hotovo!

Vlastnosti

Objem nádoby na dužinu
1,4 l Hotovo!
Objem nádoby na štavu
2 l Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!
Veľkosť plniaceho otvoru
75 mm Hotovo!
Vlastnosti
Anti drip, Možnosť umývania v umývačke Hotovo!
Výkon
800 W Hotovo!
Viac parametrov

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tefal ZE550D38 Express Centrifugal
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal ZE550D38 Express Centrifugal. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal ZE550D38 Express Centrifugal.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií