Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Tenda A301

Zobraziť katalóg
Tenda A301
4,1 15 hodnotení
WiFi extender – 802.11b/g/n, až 300Mb/s, Single-Band, 1 × LAN až 100 Mbit, 2× externá anténa, WPA-PSK a WPA2-PSK, QoS (Quality of Service)
Kód:  NU433c2 Produktové číslo:  A301

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tenda A301

Extender je tým pravým na rozšírenie existujúcej bezdrôtovej siete v domácnosti, pokiaľ nemá dosah do miest, kde potrebujete. S extenderom dostanete WiFi signál aj tam, kde je už signál vášho routeru slabý, a kolíše tak rýchlosť alebo úplne vypadáva spojenie. Okrem posilnenia WiFi môžete využiť LAN portu a pripojiť do siete zariadení bez vlastnej WiFi. Nemalou prednosťou je aj kompaktné vyhotovenie priamo do zásuvky.

Kľúčové vlastnosti

  • Rozšíri dosah existujúcej WiFi siete
  • Štandard 802.11 pre WiFi s rýchlosťou až 300 Mbps
  • LAN port na pripojenie zariadenia bez WiFi
  • Jednoduché uvedenie do prevádzky
  • Nízkou spotrebou (3,6 W) šetrí peniaze
  • Zelený režim na ešte väčšiu úsporu

Rýchlo k cieľu

Dôraz bol kladený predovšetkým na čo najjednoduchšie nastavenie. Vďaka príručke v českom jazyku vám inštalácia a konfigurácia nového WiFi extenderu zaberie len pár minút. Len zvolíte, ku ktorej WiFi sieti sa má pripojiť a samozrejme heslo. Názov WiFi zostane rovnaké, ale dosah sa razantne navýši, a tým tiež maximálna rýchlosť prenosu. Pokojne môžete prepojiť aj dva alebo viac extenderov, a zväčšiť tak dosah bezdrôtovej siete aj do vzdialenejších miest.

  • WiFi extender je možné použiť aj s WiFi routerom iných značiek

Parametre a špecifikácia

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!
Pásma WiFi
2,4 GHz Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
100 Mbit Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!
Pásma WiFi
2,4 GHz Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
100 Mbit Hotovo!

Typ

Typ
Single-Band Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet externých antén
2 × Hotovo!
Typ antény
Neodnímateľná Hotovo!
Zisk antény
3 dBi Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
3,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
200 g Hotovo!
Šírka
5,5 cm Hotovo!
Výška
11 cm Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Funguje to i tak, že do zásuvky LAN připojím patch kabelem místní síť a vytvořím si zde místní "soukromou" WIFInu? Díky JAN

Dobrý den, prosím je možné k tomuto extenderu pripojit voip branu Well ATA172? Tedy by to fungovalo tak, ze si do mistnosti timto privedu internet, do LAN pichnu VOIP branu a k ni pak telefon na pevnou? Děkuji předem

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je možné na tento extender přípoj počítat pomocí kabelu a využívat kabelové připojení místo wifi připojení. Děkuji

Dobrý den, moc prosím o radu někoho kdo ho máte doma. Potřebuji extender (repeater, nevím jaký je správný název), který dokáže zdvojit původní wifi a vytvořit novou. Nutnou funkci kterou ale potřebuji je, aby v něm šlo zadat nejen jméno wifi a heslo na wifi, ale jméno wifi, uživatelské jméno (u mne to je email) a heslo. Wifi kterou tak potřebuji zdvojit prostě pro přihlášení tyto parametry potřebuje a nic s tím nenadělám. Expert Alza mi poradil Gembirg, ale u něj jde zadat jen jméno wifi a heslo a nefunguje mi to. Moc děkuji!

WiFi extender nejde nastavit....počítač hlási stránka Odkaz do neznáma nejde zobrazit.

Diskusia a poradňa k Tenda A301
Príslušenstvo pre Tenda A301 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tenda A301. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tenda A301 WLAN-Repeater mit zwei Antennen für maximale Abdeckung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tenda A301 WLAN-Repeater mit zwei Antennen für maximale Abdeckung. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tenda A301.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií