Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

FOMEI Creative set pre DSLR blesky 4 v 1

Zobraziť katalóg
FOMEI Creative set pre DSLR blesky 4 v 1
Príslušenstvo – 1 komínový reflektor s voštinovým filtrom, 1× kozmetický reflektor, 1× octabox 29cm a voštinový filter, sada neobsahuje flash adaptér
Kód:  FOM001 Produktové číslo:  FY4270 Stránky výrobcu
FOMEI Creative set pre DSLR blesky 4 v 1 Predaj skončil

FOMEI Creative set pre DSLR blesky 4 v 1

Táto fotka je z kolorového poľa zakázaná a v ňom sa nezobrazí.
Creative set pro DSLR blesky 4v1

Len štyri príslušenstvo vášho fotoaparátu

Dokonalý blesk

Kreatívna sada je skutočne kreatívnym prostriedkom pre fotografov, ktorí plánujú svoje zábery starostlivo a nielen spokojní s jednoduchým bleskom. Pomocou tejto súpravy môže byť svetlo mäkké v závislosti od okolitého prostredia a svetelných podmienok.



Nastavte pre dokonalé zábery

Súprava obsahuje fluorescenčný reflektor s plástovým filtrom, kozmetický reflektor, oktabox a voštinový filter. Ak chcete pripojiť tieto zariadenia, musíte zakúpiť adaptér na pripojenie kompatibilného blesku.

Táto fotka je z kolorového poľa zakázaná a v ňom sa nezobrazí.
Creative set pro DSLR blesky 4v1

Profesionálne výsledky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fomei Creative set pro DSLR blesky 4v1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Terronic Creative set für DSLR Blitze 4in1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Terronic Creative set für DSLR Blitze 4in1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FOMEI Creative set DSLR vakuhoz 4 az 1-ben.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií