PET Premium Week Samsung

Fomei – set pre Youtuberov (pokročilý)

Zobraziť katalóg
Fomei – set pre Youtuberov (pokročilý)
Set – pre svietenie malých produktov, fotenie portrétu alebo makro produktov, zostava obsahuje 1× Fomei LED Ring SMD 23W, 1× Fomei LED Light Slim 15W, 1× napájací zdroj spínaný 3 – 12V/2.25, 2× štúdiový stojan LS-260A
Kód:  FOM008f2 Produktové číslo:  FY7474 Stránky výrobcu
Fomei – set pre Youtuberov (pokročilý) Predaj skončil

Fomei – set pre Youtuberov (pokročilý)

Spojenie svetiel Fomei LED RING SMD a LIGHT SLIM je ideálne pre kompletné nasvietenie scény, portrétu alebo rozhovoru. Kruhovým svetlom môžeme dosiahnuť kompletné nasvietenie celej tváre, prípadne vypnúť niektoré sekcie na vytvorenie tieňa. LIGHT SLIM Kit môžeme použiť na dosvietenie detailov. Celé nasvietenie tiež môžeme podporiť odrazovou doskou.

Kľúčové vlastnosti setu Terronic pre YouTuberov (pokročilý)

  • Set svetiel Fomei LED RING SMD a LIGHT SLIM
  • Ideálne pre kompletné nasvietenie scény alebo rozhovoru
  • Svetlo LED RING SMD rozdelené na 4 časti
  • Možnosť vytvárania kreatívneho portrétu
  • Odrazová doska
  • Možnosť uchytenia fotoaparátu priamo na svetlo FOMEI LED RING SMD

Fomei LED RING SMD

Kruhové svetlo Fomei LED RING SMD 23 W nájde využitie najmä pri fotení portrétu. Vďaka nemu budete môcť vytvárať pri portréte krásne efekty v očiach a pritom osvetľovať celú tvár zo všetkých strán. Teplotu svetla môžete meniť od 3 000 K do 5 600 K, to tiež umožňuje zladenie svetlá s vašimi existujúcimi. Svetlo sa skladá zo 112 LED diód s výkonom 0,2 W, čo znamená, že celkový výkon svetla je 23 W. Tieto diódy sú rovnomerne rozdelené do 4 častí, z ktorých sa dá každá časť vypnúť alebo zapnúť. Vďaka tejto možnosti môžete v očiach vytvárať rôzne odrazy, a tak urobiť portrét výnimočným. Svetlo je upevnené na držiaku, s ktorým sa dá hýbať hore a dole, navyše je tu možnosť pripevnenia fotoaparátu priamo na svetlo.

Fomei LIGHT SLIM

Ide o prenosný LED panel, ktorý je ideálny pre nasvietenie scény v exteriéri, interiéri alebo pre nasvietenie malých produktov. Tento ľahko ovládateľný LED panel s výkonom 15 W spolu s odraznou doskou vytvára veľa kombinácií svietenia. Nechýba tu ani možnosť nastavenia farebnej teploty svetla od 3 200 K do 5 600 K. To tiež umožňuje zladiť tento set s vašimi existujúcimi svetlami. LED panely sú napájané zo siete alebo batérie. Panel neobsahuje batériu a napájací adaptér.

Obsah balenia:
1× FOMEI LED Light Slim 15 W
FOMEI LED Ring 23 W
1× sieťový adaptér
štúdiový stojan LS-260A
2× UH-400T kĺbová hlava
1× odrazová doska 5 in 1/60 cm

Hmotnosť:
FOMEI LED Ring 0,9 kg
FOMEI LED Light Slim 0,2 kg

Rozmery:
FOMEI LED Ring380 × 380 × 50 mm
FOMEI LED Light Slim200 × 136 × 18 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fomei – set pre Youtuberov (pokročilý) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fomei - set pro Youtubery (pokročilý). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fomei - Set für Youtubers (Fortgeschrittene). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fomei - Set für Youtubers (Fortgeschrittene). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fomei szett Youtube videósok számára (haladó).
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií