Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Tescoma Karafa UNO VINO 1.0 l, žltá

Zobraziť katalóg
Tescoma Karafa UNO VINO 1.0 l, žltá
– na podávanie bielych, ružových aj červených vín, vody, nealkoholických nápojov, objem 1l, viečko so štrbinou, z prvotriedneho borosilikátového skla a kvalitného plastu
Kód:  TESKA001 Produktové číslo:  695498.12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tescoma Karafa UNO VINO 1.0 l, žltá Predaj skončil

Tescoma Karafa UNO VINO 1.0 l, žltá

Táto elegantná karafa je vynikajúca na podávanie bielych, ružových aj červených vín, vody, minerálky či iných nealkoholických nápojov. Karafa je doplnená žltým plastovým viečkom so štrbinou. Tú pri podávaní netreba dávať dole, naopak vhodne koriguje množstvo nalievanej tekutiny. 

Karafa má moderný tvar, ktorý uľahčuje jej uchopenie. Výrobok je z prvotriedneho borosilikátového skla a kvalitného plastu. Je vhodná aj na umývanie v umývačke. Jej objem je 1 liter. Záručná doba je tri roky.

Rozmery:
Priemer dna: 11,5 cm
Výška: 24 cm
Priemer viečka: 9,5 cm

 

Parametre a špecifikácia

Typ
Karafy Hotovo!

Určenie

Typ
Karafy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tescoma Karafa UNO VINO 1.0 l, žltá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tescoma Karafa UNO VINO 1.0 l, žlutá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tescoma Karaffe UNO VINO 1,0 l, gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tescoma Karaffe UNO VINO 1,0 l, gelb. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: UNO VINO Tescoma Dekanter 1,0 l, sárga.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií