Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

TESLA SlowCook S700 – pomalý hrniec

Zobraziť katalóg
TESLA SlowCook S700 – pomalý hrniec
5 1 hodnotení
Pomalý hrniec s objemom 6.5 l, materiál hrnca: nepriľnavý, funkcie: vhodné do umývačky, časovač, udržanie teploty, termostat, displej, regulácia teploty, vyberateľná nádoba, odložený štart, príkon 300 W
Kód:  TESPH017 Produktové číslo:  8594163277017 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TESLA SlowCook S700 – pomalý hrniec Predaj skončil

TESLA SlowCook S700 – pomalý hrniec

Pripravte si plnohodnotné a chutné jedlo, ktoré si zachová svoje minerály a vitamíny v pomalom hrnci TESLA SlowCook S700, ktorý všetko zvládne za vás. Pomalý hrniec má štýlové a odolné antikorové vyhotovenie a disponuje sklenenou pokrievkou. TESLA SlowCook S700 je ideálny pomocník do každej domácnosti, pretože zvládne uvariť polievku, omáčku, sladké dezerty či krásne šťavnaté mäso. Jednoducho vložíte všetky ingrediencie do hrnca naraz, nastavíte teplotu a dobu varenia. Všetko ostatné za vás urobí pomalý hrniec sám. Vnútornú nádobu s objemom 6,5 l je možné vložiť do rúry pri zapekaní. Na výber máte hneď 3 režimy, ktoré vám pomôžu vytvoriť dokonale chutné jedlo pre vás a celú vašu rodinu. Jedlo nie je potreba počas varenia miešať, takže máte veľa času venovať sa vašej návšteve alebo aktivite, ktorú máte radi. Praktický termostat udrží vaše jedlo stále teplé, takže si ho môžete vychutnať, kedykoľvek budete chcieť. Pomalý hrniec TESLA S700 je tak skvelou voľbou pre vašu domácnosť.


Kľúčové vlastnosti pomalého hrnca TESLA SlowCook S700

  • Pomalý hrniec TESLA S700 s funkciou udržiavania teploty
  • Jednoduché ovládanie hrnca
  • Elegantný antikorový dizajn a sklenená pokrievka
  • Ideálny objem vhodný až pre 7 a viac osôb
  • Hrniec na pomalé varenie ponúka 3 režimy (nízka a vysoká teplota, režim udržiavania v teplote)
  • Vyberateľný vnútorný hrniec a pokrievku z tvrdeného skla je možné vložiť do umývačky riadu
  • Dvojitá nepriľnavá vrstva
  • Možnosť vloženia vnútornej nádoby do rúry
  • TESLA SlowCook S700 má vnútornú nádobu s objemom 6,5 litrov
  • Jedlo nie je potreba počas varenia miešať
  • Nastavenie dĺžky varenia od 30 minút po 24 hodín
  • Možnosť odloženého štartu
  • Súčasťou balenia je aj farebná tlačená kuchárka s receptami

Pomalý hrniec TESLA S700 s funkciou udržiavania teploty

Pomalý hrniec TESLA SlowCook S700 je ideálny pomocník do každej domácnosti. Nielen, že vám pomôže uvariť neodolateľné pokrmy, zároveň ich udrží pri správnej teplote po celý čas vašej návštevy či rodinnej oslavy. Navariť si tak môžete už pár hodín dopredu a mať tak všetko pripravené bez zbytočných nervov. Vďaka funkcii udržiavania teploty si tak budete môcť váš pokrm z hrnca na pomalé varenie TESLA SlowCook S700 vychutnať stále teplý, kedykoľvek budete chcieť.

Pomalý hrniec TESLA S700 ponúkne mnoho funkcií a zaistí jednoduché ovládanie

Veľkou výhodou pomalého hrnca TESLA S700 je jeho jednoduché a intuitívne ovládanie. Hrniec na pomalé varenie vám ponúka hneď 3 režimy, ktoré vám pomôžu vytvoriť dokonalé jedlo pre vás a celú vašu rodinu. Dva režimy (nízka a vysoká teplota) upravujú teplotu varenia a tretí režim potom slúži na udržiavanie teploty hotového jedla. Všetko pohodlne nastavíte na veľkom LCD digitálnom displeji s modrým podsvietením, ktorý zobrazuje aj čas zostávajúci na prípravu jedla. Pomocou inteligentnej funkcie Digitálny časovač si môžete naplánovať varenie dopredu. Po dovarení sa pomalý hrniec TESLA S700 automaticky prepne do režimu udržiavania teploty.

Rýchla a pohodlná údržba 

Čistenie pomalého hrnca TESLA S700 nebolo nikdy jednoduchšie. Stačí len vyberateľný vnútorný hrniec a pokrievku z tvrdeného skla vložiť do umývačky riadu. Vďaka tomu tak ušetríte mnoho času, ktorý môžete venovať vašej rodine či priateľom na oslave.
 

Možnosť vloženia vnútornej nádoby do rúry

Vnútorná nádoba pomalého hrnca TESLA SlowCook S700 je uspôsobená tak, aby ste ju mohli vložiť do klasickej rúry trebárs pri zapekaní. Dôležité je však dbať na to, aby nastavená teplota ohrevu rúry neprekročila 180 °C. V balení nájdete aj farebnú tlačenú kuchárku s receptami, ktorá ponúka množstvo zaujímavých tipov a receptov na každý deň.

Odložený štart na ľahkú prípavu vašich pokrmov

Hrniec na pomalé varenie TESLA SlowCook S700 sa pýši možnosťou odloženého štartu. Stačí si nachystať do hrnca všetky potrebné ingrediencie, nastaviť odložený štart, kedy sa má hrniec zapnúť a je hotovo. O ostatné sa postará pomalý hrniec sám. Na LCD displeji potom môžete sledovať, koľko času varenia ešte zostáva. Všetkotak máte pripravené presne na čas.


Parametre a špecifikácia

Typ
Hrniec s pomalým ohrievaním Hotovo!
Objem
6,5 l Hotovo!
Funkcie
Vhodné do umývačky, Časovač, Udržanie teploty, Termostat, Displej, Regulácia teploty, Vyberateľná nádoba, Odložený štart Hotovo!
Príkon
300 W Hotovo!
Materiál hrnca
Nepriľnavý Hotovo!

Typ

Typ
Hrniec s pomalým ohrievaním Hotovo!

Objem

Objem
6,5 l Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Vhodné do umývačky, Časovač, Udržanie teploty, Termostat, Displej, Regulácia teploty, Vyberateľná nádoba, Odložený štart Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
300 W Hotovo!
Materiál hrnca
Nepriľnavý Hotovo!
Objem
6,5 l Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky pomalé hrnce

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Rád bych se optal, zda je tento hrnec vhodný na přípravu pokrmů sous-vide a jaká je minimální teplota natavení. A popřípadě, zda jde teplota nastavit přímo na tom displeji. Děkuji. M.S.

Dobrý den, zajímá mě, zda se se pomalý hrnec po uplynutí doby vaření sám vypne. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, mohu se optat, kdy bude tento hrnec opět v nabídce, myslím nový kus? Děkuji.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda je součastí prodeje tohoto pomalého hrnce i poklice a vnitřní vyndavací nádoba?

Dobrý den, lze nádobu použít na indukční desce? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, zajímá mě výrobek TESLA SlowCook S700 - pomalý hrnec (Kód: TESPH017 Prod. číslo: 8594163277017), a mám k němu 2 dotazy: - kde je vyroben (doufám, že ne v Číně) - z jakého materiálu je vnitřní vyjímatelný hrnec. Předem děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k TESLA SlowCook S700 – pomalý hrniec
Príslušenstvo pre TESLA SlowCook S700 – pomalý hrniec Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TESLA SlowCook S700. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TESLA SlowCook S700 - Slow Cooker. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TESLA SlowCook S700 - Slow Cooker. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TESLA SlowCook S700 - Lassú főzőedény.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií