Alzaboxy Q1 MPLA317263

Teslasuit

Zobraziť katalóg
Teslasuit
Oblek – na zaznamenanie celého pohybu tela do virtuálnej reality, Haptic Feedback, zmeny teplôt, offline animácie, 14 pohybových senzorov
Kód:  TSsuit01

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Teslasuit Predaj skončil

Teslasuit

Presná odozva na dotyk

Snímanie pohybu tela

Možnosť oblek umyť a vyčistiť

Podpora hrania viacerých hráčov

Rozoznanie chladu a tepla


Oblek Teslasuit, revolúcia vo virtuálnej realite

Jedným z veľkých lákadiel veľtrhu CES 2018 bolo predstavenie celotelového inteligentného obleku Teslasuit. Táto futuristická záležitosť ponúka plne haptickú odozvu a dokáže simulovať nielen pocit dotyku či váhy, ale aj tepelné vnemy. V skratke ide o precízne prenesenie hráčovho tela do VR. Za vznikom stojí spoločnosť nadšencov do VR, ktorá uspela na crowdfundingovej platforme Kickstarter.

Maximálne presný prenos pohybu

Po celom povrchu obleku sa nachádza 46 haptických bodov, ktoré telu poskytujú rôznorodú spätnú väzbu. Súčasne sú zabudované jednotky transkutánej elektrickej nervovej stimulácie (TENS) a elektrickej stimulácie svalov (EMS). Tieto stimulačné metódy nachádzajú pravidelne využitie vo vrcholovom športe alebo fyzioterapii, a to najmä pri rehabilitačnom procese a rekonvalescencii, kde pomocou častých elektrických impulzov aktivujú či uvoľňujú súčasne aj niekoľko skupín svalov.

Vďaka presnému snímaniu každého pohybu tela nie sú potrebné žiadne dodatočné ovládače. Oblek vás totiž presne umiestni do virtuálneho sveta a bude do neho prenášať jednotlivé pohyby. Hrubú výpočtovú silu má pod palcom výpočtová jednotka, ktorá je vtipne umiestnená priamo do opasku. Pri pohybe tak nebude nikde zacláňať obťažujúci kábel.

Teslasuit úplne zmení vnímanie pocitov

Vôbec najzaujímavejšie funkciou obleku Teslasuit je verná simulácia vnímania rôznych vnemov. Okrem tlaku a bolesti však pôjde rozoznať tiež chlad a teplo. To všetko zásluhou prepracovaného termoregulačného systému, ktorý vie prenášať teplotné zmeny z virtuálneho sveta na jednotlivé časti nášho tela. Viete si predstaviť, ako bude v takom obleku vyzerať výstup na Mount Everest? Prípadne hranie hier?


Oblek Teslasuit

Kľúčové vlastnosti obleku Teslasuit

  • Úplná novinka v oblasti virtuálnej reality
  • Haptické snímače a termoregulačnou vrstvou
  • Snímanie každého pohybu a presné umiestnenie vašej postavy do virtuálnej reality
  • Úplne bezdrôtové používanie
  • Kompatibilné so štandardnými VR súpravami

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Treba na to aj konzolu alebo je v cene s oblekom?

To je, ale zastaralý odpad. Uplně nepotřebné ve hrách.

A aspoň cena odhadem?

Dobrý den, kdy přibližně bude zahájen prodej??? A cena alespoň cca... Děkuji

Diskusia a poradňa k Teslasuit
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Teslasuit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Teslasuit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Teslasuit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Teslasuit.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií