Alzaboxy Q1 PET

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

Zobraziť katalóg
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
5 3 hodnotení
Hra na PC - Nová prepracovaná verzia MMORPG TESO, bez nutnosti platiť mesačné poplatky
Kód:  WG416d Produktové číslo:  5055856404651

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited Predaj skončil

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited


Po viac ako roku od pôvodného vydania prichádza revolučné MMO zo sveta bájneho Tamrielu v zbrusu novej edícii, ktorá opravuje a vylepšuje všetko, po čom hráči pôvodného zážitku volali. Skúsení vývojári z tímu Zenimax Online Studios urobili všetko pre to, aby The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited bol tým najlepším online zážitkom jednej z najviac oceňovaných herných značiek súčasnosti. The Elder Scrolls,  posledný offline diel Skyrim sa stal jednou z najpredávanejších hier všetkých čias .

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited  ide príbehovo hlubšie do minulosti, a tak sa udalosti hry odohrávajú 1000 rokov pred tými z The Elder Scrolls V: Skyrim a 800 rokov pred TES III: Morrowind. Hlavnou prednosťou novej verzie  MMO je však okrem početných vylepšení predovšetkým hranie bez nutnosti platiť mesačné poplatky. TESO sa  týmto radí medzi niektorých svojich konkurentov, pre ktorých tento platobný model znamenal jednoznačný triumfálny úspech a so zvučným menom The Elder Scrolls za chrbtom sa očakáva, že toto výborné MMO nezostane  pozadu. Práve naopak. Ak teda chcete zažiť, či už sami, alebo so svojimi priateľmi perzistentný svet Tamrielu, máte k tomu jedinečnú príležitosť.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Nightblade

Vyberte si svojho hrdinu

Na samom počiatku vášho dobrodružstvo vás čaká milá povinnosť - výber hernej postavy. Môžete si zvoliť z niekoľkých povolaní - vznešeného rytiera Templára, ktorý používa sily svetla a slnečnej energie, čím dokáže liečiť i oslabovať nepriateľské rady, Dragonknighta, klasického bojovníka, čerpajúceho predovšetkým z elementu ohňa a dračích síl. Pre uspokojenie potrieb kúzelnícky založených hráčov, je k dispozícii Sorcerer,  postava schopná predovšetkým  Crowd controllingu, čiže ovládaniu veľkých nepriateľských más a vysokému poškodeniu za sekundu. Milovníci zlodejských povolaní potom pod svoju kontrolu dostanú povolanie Nightblade s unikátnymi schopnosťami Shadow a zvýšenou zručnosťou v lučištnictve.

Frakcie v bojoch o nadvládu

Hra obsahuje v podobných hrách dosiaľ nevidený, prepracovaný systém frakcií, kedy už samotný pôvod vašej postavy rozhoduje o tom, ku ktorej sa pripojíte. Kým rasy Breton, Redguardů a Orkov sa zjednotili pod pakt Daggerfall Covenant, Vysokí elfovia, Elfovia z hvozdov a mačkovité Khajiiti prisahali oddanosť Aldmeri Dominion, Nordovia, Temní elfovia a plazovití Argoniani spoločnými silami bojujú za tzv. Ebonheart pack. Výber vašej rasy teda závisí od toho, ku ktorej frakcii sa pripojíte, a za ktorú budete potiť a prelievať krv.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Tamriel - Mapa

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
TESO - Objevujte

Preskúmavajte úžasný svet Tamrielu

Od ľadových plání Skyrimu cez hlbiny Čierneho močiaru, Tamriel je perfektným miestom pre každého správneho dobrodruha. Preskúmate rôzne kobky a ruiny, či už sami, či pri expedícii v skupine. Užijete si obrie porcie questov pre Bojovníkov, Mágov, či neohrozené guildy. Popasujete sa s nebezpečnými bossy, skrytými predmetmi, ktoré vám prinesú ďalšiu porciu potrebných skill bodov, objavíte a pokocháte sa nádhernými krajinkami, prelúskate tony k bohatému príbehovému pozadia sa vzťahujúcich kníh - jednoducho v The Elder Scrolls Online na vás čaká obria porcia zábavy i poučenia.

Predávajte, vyrábajte, vylepšujte

Ako každé správne  MMO, aj The Elder Scrolls Online ponúka prepracovaný systém takzvaného craftingu, ktorý vám umožní stať sa majstrom kožušníkom, kováčom, kuchárom, alchymistom, zaklínačom, či vetešníkom, vďaka čomu budete môcť vyrábať takmer čokoľvek. Od silných zbraní a brnení cez štatistiky kladne ovplyvňujúce jedlo. Guildovné obchody a kiosky sa snažia vaše výrobky predať za čo najlepšiu možnú cenu a v mestách sa vždy nájde práca pre dobrodruha každého druhu.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
TESO - Craft

Kľúčové vlastnosti

  • Hrajte bez obmedzenia - zakúpte si hru a užívajte si svoje dobrodružstvá bez nutnosti platiť mesačné poplatky!
  • Tri aliancie, ktoré sa snažia ovládnuť Impérium. Zatiaľ čo bojujú o moc, na svet sa  chystá udrieť väčšie zlo.
  • Sami si vytvárajte svoj herný zážitok. Bojujte, vyrábajte, rybárte, kradnite, strážte. Perzistentný svet Tamrielu čaká len na vás.
  • Preskúmate rozsiahly herný obsah sami, alebo s vašimi priateľmi. Zapojte sa do radov tisícov a bojujte v epických bitkách hráč proti hráčovi.

Parametre a špecifikácia

Vekové obmedzenie
18 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie, Online Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
18 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie, Online Hotovo!
Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií