Doručení zdarma Alzaboxy

The Last of Us Part II: Firefly, tričko XXL

Zobraziť katalóg
The Last of Us Part II: Firefly, tričko XXL
5 2 hodnotení
Tričko veľkosti XXL s motívom The Last Of Us, krátke rukávy a okrúhly výstrih, materiál: bavlna
Kód:  GMERCHb700xxl Produktové číslo:  8718526236620
The Last of Us Part II: Firefly, tričko XXL Predaj skončil

The Last of Us Part II: Firefly, tričko XXL

Ste fanúšikmi štýlového osobitého oblečenia a poznáte legendárnu hernú sériu The Last Of UsTričko s krátkym rukávom Firefly si zamilujú všetci tí, čo s obľubou nosia guľaté výstrihy. Tričko The Last Of Us Part II je k dispozícii vo viacerých veľkostiach a tento konkrétny kus má veľkosť XXLKaždého správneho fanúšika hernej série The Last Of Us toto tričko určite poteší. Ako materiál na výrobu trička The Last Of Us Part II: Firefly bola použitá bavlna.

Najdôležitejšie funkcie trička The Last Of Us Part II: Firefly, veľkosť XXL

  • Tričko The Last Of Us Part II: Firefly si zamilujú všetci fanúšikovia hernej série The Last Of Us
  • Dominantou trička s krátkym rukávom Firefly je potom okrúhly výstrih
  • Veľkosť trička The Last Of Us Part II: XXL
  • Materiál trička Firefly: bavlna

Parametre a špecifikácia

Herné a filmové série
The Last Of Us Hotovo!
Typ produktu
Tričko Hotovo!
Veľkosť
XXL Hotovo!
Vlastnosti
Krátke rukávy, Okrúhly výstrih Hotovo!
Materiál
Bavlna Hotovo!

Séria

Herné a filmové série
The Last Of Us Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Tričko Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť
XXL Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Krátke rukávy, Okrúhly výstrih Hotovo!
Materiál
Bavlna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Ďalšie informácie

Vývojári The Last of Us: Part II: pracujeme do noci, sedem dní v týždni (TÉMA)

Za tými najlepšími hrami často stoja osobné obete vývojárov, ktorí sú vo výsledku len menom v záverečných titulkoch. Túto skutočnosť dlhodobo kritizuje uznávaný herný novinár Jason Schreier, ktorý tentoraz vyspovedal minulých aj súčasných zamestnancov obľúbeného štúdia Naughty Dog, aby zistil, že nekonečná práca do neskorých nočných hodín, a to sedem dní v týždni, je v štúdiu bežnou praxou. Ako vyzerajú posledné týždne a mesiace pred vydaním hier ako Uncharted 4 alebo práve The Last of Us: Part II, zistíte v tomto článku.

The Last of Us Part II (RECENZIA) – Nový kráľ príbehových akčných adventúr

Keď v roku 2013 vydávalo štúdio Naughty Dog The Last of Us, len o niekoľko mesiacov sa mala na pultoch obchodov objaviť nová generácia konzoly – PlayStation 4. Teraz je situácia podobná: aktuálna konzolová generácia končí, vychádza The Last of Us Part II a onedlho tu máme PS5. Samotní vývojári sú ale v úplne inej pozícii. Tentokrát totiž nesmú sklamať. Ako totiž priznáva režisér hry, Neil Druckmann, riskujú takmer všetko, pretože prvý diel sa stal pre mnohých hráčov modlou. Že sa tento risk vyplatil, naznačuje už titulok našej recenzie.

10 tipov a trikov ako prežiť v The Last of Us Part II a užiť si hru na maximum (TIPY/NÁVOD)

Ako už ste sa dozvedeli z našej recenzie, The Last of Us Part II je predovšetkým o pomste a nie je nič horšie, než pred jej dosiahnutím skonať. V našom článku nájdete nielen desiatku tipov a trikov, ako v postapokalyptickom svete The Last of Us prežiť, ale aj rady a postrehy, ktoré vám pomôžu si hru lepšie vychutnať a napríklad aj zaútočiť na platinovú trofej. To všetko samozrejme bez príbehových spojlerov, takže si článok môžete prečítať aj pred prvým spustením hry.

Recenzie The Last of Us Part II: Firefly, tričko XXL
Príslušenstvo pre The Last of Us Part II: Firefly, tričko XXL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si The Last of Us Part II - Firefly - tričko XXL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Der Letzte von uns Teil II - Firefly T-Shirt XXL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Der Letzte von uns Teil II - Firefly T-Shirt XXL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: The Last of Us Part II - Firefly - póló XXL méretben.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií