Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Doručení zdarma Alzaboxy

Simcity

Zobraziť katalóg
Simcity
4,5 124 hodnotení
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: stratégia
Kód:  WG386 Produktové číslo:  MXX07709714 Stránky výrobcu

Simcity

Obľúbená budovateľská stratégia, ktorej história sa datuje až do roku 1989, prichádza v novej verzii, ktorá vzbudzuje u všetkých recenzentov veľmi pozitívne názory. Nie je sa čomu diviť. Nové Simcity je vo všetkých smeroch lepšie ako jeho predchodcovia a ponúkne vám hodiny a hodiny neopakovateľnej zábavy pri budovaní vašej metropoly. Pokročilá grafická stránka skvele dopĺňa prepracovaný systém budovania a dodá vám jedinečný pocit, ako by ste boli práve vy starostom vášho nového mesta, ktoré sa rozrastá od základov, a všetko sa odvíja podľa vašich rozhodnutí v priebehu kampane. Pripravte sa na útoky mimozemšťanov, živelné katastrofy, protesty a štrajky vašich obyvateľov a zábavný online svet plný ostatných hráčov s ich mestami. Staňte sa starostom a vyskúšajte si, aké to je ovládať celé mesto a postarať sa o jeho funkčnosť, o rovnováhu príjmov a výdajov mestskej kasy a urobte vaše obyvateľstvo hrdé na to, že môžu bývať v kvitnúcom meste v pokoji a mieri.

Detailné grafické spracovanie moderného enginu vám poskytne neopakovateľné zážitky pri každom hraní SimCity. Unikátne stavby, meniace sa počasie a najrôznejšie živelné katastrofy umocňujú autentický pocit z hrania. Vybudujte si mesto s množstvom nádherných stavieb, prírodných parkov a spokojných simíkov. Cesty sú plné pohybujúcich sa áut, po chodníkoch sa prechádzajú rodiny s deťmi, skrátka všade, kam sa pozriete, je život.
Spolupracujte s hráčmi po celom svete vďaka sociálnym prvkom. Chýba vám vo vašom meste voda a nemáte prístup k podzemným zdrojom? Požiadajte susedov o pomoc a na oplátku im ponúknite uhlie z baní vedľa vašej metropoly. Postavte diaľnice a umožnite vašim Simíkom cestovať za dobrodružstvom, prácou či rodinou. Pre správny chod mesta je dôležité udržiavať obchodné styky s okolím.

Ste novým hráčom série Simicity a neviete, čo a ako funguje? Nevadí. Prehľadný tutorial na začiatku hry vás prevedie najdôležitejšími hernými prvkami a naučí vás byť vzorným starostom. Vyskúšate si vyhovieť štrajkujúcim obyvateľom pred vašou novou radnicou a postupne budete plniť všetky ich požiadavky, ako je napríklad nová časť školy alebo dodávka uhlia pre vašu uhoľnú elektráreň postavenú kúsok za mestom.
Neraz sa vám príroda pri budovaní mesta postaví do cesty. Môže sa tak pokojne stať, že vaše miliónové mesto začne bombardovať armáda meteoritov, zdvihne sa vietor a tornáda začnú presúvať strechy medzi domčeky a požiare vám vplyvom dlhodobého sucha spália polovicu mesta. Obyvatelia sa však budú vždy spoliehať na vás ako na starostu, že sa so všetkým rýchlo a hlavne správne vysporiadate.

Pokročilý engine GlassBox ovplyvňuje oveľa viac vecí, než len grafiku hry. Dokáže simulovať reálne potreby obyvateľov mesta. Hru väčšinou zahájite stavbou hustej siete ciest a pre nové budovy máte k dispozícii tri druhy zón: rezidenčné, pre služby a priemyselné. V rezidenčných zónach staviate paneláky a rodinné domy pre vašich Simíkov. V zónach určených pre služby svoje miesto zaujmú nemocnice, policajné stanice alebo obchodné siete. V priemyselných zónach sa nachádzajú dôležité elektrárne a iné továrne na ťažbu alebo spracovanie surovín. Pre maximálnu spokojnosť obyvateľov je nutné nájsť určitú rovnováhu medzi znečistením ovzdušia a dodávkou potrebnej energie. Továrne je vhodné stavať ďaleko od rezidenčných zón, inak sa obyvatelia začnú búriť. Každá oblasť je špecifická,  a tak sa práve vaše mesto môže stať ideálnym miestom pre stavbu uhoľnej elektrárne vďaka nálezisku uhlia. Na druhej strane sa jadrové elektrárne stanú prioritou na miestach s množstvom rádioaktívnych látok.

Parametre a špecifikácia

Žáner
Stratégia Hotovo!
Textová lokalizácia
EN, DE, FR, ES, IT Hotovo!
Vekové obmedzenie
7 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Strach, Online Hotovo!
Platforma
PC – škatuľa Hotovo!

Žáner

Žáner
Stratégia Hotovo!

Lokalizácia

Textová lokalizácia
EN, DE, FR, ES, IT Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
7 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Strach, Online Hotovo!

Verzia

Platforma
PC – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Platforma/licencia

Typ
Hra Hotovo!
Platforma
PC Hotovo!
Licencia
Škatuľová Hotovo!

Multiplayer

Multiplayer
Online Hotovo!

Minimálne požiadavky

Rad procesora
AMD Athlon X2, Intel Core 2 Duo Hotovo!
Frekvencia procesora
2 GHz (2 GHz) Hotovo!
Grafická karta
Intel HD Graphics 3000, nVidia GeForce 7800 Hotovo!
Pamäť RAM
2 GB Hotovo!
Potrebný priestor
10 GB Hotovo!
Operačný systém
Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows XP SP3 Hotovo!

Odporúčané požiadavky

Rad procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Grafická karta
Radeon HD 5850 Hotovo!
Pamäť RAM
4 GB Hotovo!
Potrebný priestor
10 GB Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

» Všetky strategické počítačové hry
» Všetky detské počítačové hry
» Všetky videohry pre deti
» Všetky strategické hry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, předem se omlouvám, možná tato otázka již zazněla. Tato hra po instalaci. Je nutné stahovat do hry češtinu? Nebo stačí jen navolit při instalaci? Předem děkuji za vaši pomoc.

Dobrý den chcel by som sa opýtať že či hra ide spustiť na 32bitovom notebooku. Vopred ďakujem.

Je na Alze česká verze SimCity?

je tato hra pro windows 10?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jesli když zakoupím tuto hru a pridám si jí nasledně do knihovny Origin přes kod jesli se mi spustí na MacBooku. Děkuji

Dobrý den, bude prosím tato hra na noteboku Lenovo 110-15IBR, který jsem koupil na podzim na Alza?? Děkuji

Dobrý den,také jsme měli problém se spuštěním hry na win 10. Pořád po instalaci naskakovala chybová hláška. Chtěli jsme CD reklamovat. Nicméně hra již funguje a vše je v pořádku. Zkusili jsme jiný způsob instalace hry: Origin jsme nainstalovali ze zakoupeného CD, ale samotnou hru jsme stáhli přímo z Originu online z internetu (bez CD). Nyní vše funguje perfektně.

Mám win. 10 a nedávno sem měla velkou aktualizaci, četla sem že někomu to na win 10 funguje a někomu ne, co myslíte, může být problém win 10?

Dobrý den, mám simcity, a když to spustím, načte se mi logo SIMCITY a nijak dál se to nespustí, prosím o radu

Hru nelze spustit na Win10. Pokoušeli jsme se ji nainstalovat na dvou různých PC (jeden z nich úplně nový). Vždy stejná chyba při aktualizaci datových souborů ze serveru Origin. Vždy chobová hláška - problém se síťovým připojením. Jsme zklamáni a chtěli bychom hru vrátit. Prosíme jakou formou je to možné. Můžeme předvést i na prodejně.

12
Diskusia a poradňa k Simcity
Príslušenstvo pre Simcity Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Simcity. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Simcity. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Simcity. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SimCity.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií