Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

THL 2015 White Dual SIM

Zobraziť katalóg
THL 2015 White Dual SIM
4,7 3 hodnotení
Mobilný telefón 5.0" FHD 1920x1080, procesor Media Tek MT6752L Octu core 1.7 GHz 64bit, RAM 2 GB, interná pamäť 16 GB, MicroSD, Fotoaparát zadný 13 Mpix LED blesk + predný 8 Mpix, A-GPS, Wi-Fi 802.11b/g/n , Bluetooth 4.0, 3G / LTE, FM rádio, Micro USB, OTG, batéria 2700 mAh, Android 4.4
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  THL5140c2e Produktové číslo:  TH2015white

THL 2015 White Dual SIM

THL 2015 White Dual SIM je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Vypracovaná vlajková loď

Čínsky výrobca THL síce nepatrí medzi najväčších svetových hráčov, ale na našom trhu napriek tomu plánuje veľkú predajnú ofenzívu. Vo svojich produktoch totiž skvele kombinuje kvalitné prevedenie, slušnú výbavu a príjemne nízku cenu. Nie je teda žiadny dôvod byť na pochybách a so smartphonom THL 2015 sa dokonale odlíšite od ostatných.

Už po prvom uchopení budete vedieť, s kým máte tú česť. Vďaka nádhernému dizajnu, ktorý dopĺňa kovový rám, ide o jeden z najkrajších kúskov na trhu. Moderné technológie vás budú navyše neustále sprevádzať v podobe osemjadrového procesora. Ten dá vyniknúť aj náročným hrám, ich obsah si vychutnáte prostredníctvom displeja s uhlopriečkou 5". Všetky uložené dáta sú navyše prístupné až po sňatí odtlačku vášho prsta. Ide teda o komplexne vybavený model aj pre náročných užívateľov.

Kľúčové vlastnosti

  • Full HD displej s uhlopriečkou 5"
  • Prémiové spracovanie
  • Možnosť rozšíriť pamäť micro SD kartou
  • Podpora Dual SIM
  • Hlavný fotoaparát s čipom Sony IMX135
  • Snímač odtlačkov prstov na zadnej strane
  • Odporúčame stiahnuť aplikáciu Alza Media

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den.Pořídil jsem MT THL 2015 - při focení, s nastavením blesku, pořizuje fotky v modré mlze - s nastavením bez blesku je fotka normální - přední fotoaparát též fotí normálně. Již jsem měl i jiné aplikace na focení z googlu-play - vše se opakuje. Nepomohlo ani resetování MT do továrního nastavení. Můžete mi, prosím, poradit co mám dělat ? Verze systému : Android 4.4.4. Zdeněk - Plzeň.

Dobrý den, mám nový THL 2015 a nefunguje mi načtení GPS polohy - někde jsem četla, že to může být tím, že jsou nastavené od výrobce satelity jiné, než které jsou dostupné v ČR? Můžete mi poradit? GPS potřebuji denně. Díky

Príslušenstvo pre THL 2015 White Dual SIM
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií