Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Thomson RCD400BT

Zobraziť katalóg
Thomson RCD400BT
4,8 4 hodnotení
CD prehrávač prenosný, RMS 8W, CD/MP3, digitálny FM PPL tuner, Bluetooth, podsvietený displej, USB, AUX, Jack 3.5mm, diaľkové ovládanie
Kód:  WK780b2a Produktové číslo:  3499550329186 Stránky výrobcu

Thomson RCD400BT

Prenosný CD prehrávač od Thomson na prvý pohľad zaujme predovšetkým svojím moderným dizajnom a elegantnou čiernou farbou. Má však aj rad nenahraditeľných funkcií, ktoré ocení každý milovník hudby. Zaručuje kvalitný zvuk a príjemné počúvanie nielen CD, ale aj rádia. Prehrávač umožňuje aj počúvanie hudby z vašej MP3.

Kľúčové vlastnosti

  • Prenosný CD/MP3 prehrávač
  • FM rádio
  • Bluetooth
  • USB vstup
  • AUX vstup (pripojenie slúchadiel 3,5 mm jack)
  • Podsvietený displej
  • Diaľkové ovládanie

Je perfektným doplnkom každej domácnosti a vďaka nízkej váhe ho ľahko prenesiete tam, kam práve potrebujete. Podsvietený displej zobrazí všetko, čo na prehrávači práve robíte. K prehrávaču sa môžu pripojiť aj slúchadlá, súčasťou je aj USB vstup. Vďaka diaľkovému ovládaniu bude prehrávanie hudby oveľa pohodlnejšie. Prístroj má možnosť napájania na batérie, čo oceníte napríklad pri vonkajších akciách, záhradných párty a ďalších oslavách. Batérie nie sú súčasťou balenia.

Rozmery:
360 × 238 × 134 mm

Váha:
1,85 kg

Napájanie:
AC 220 V alebo DC 8 × LR14 (nie je súčasťou balenia)

Výkon:
2×1,5W

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Thomson RCD400BT
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thomson RCD400BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Thomson RCD400BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thomson RCD400BT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Thomson RCD400BT.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií