Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Vyhraj lístky na EURO 2024

Thomson TT201

Zobraziť katalóg
Thomson TT201
5 1 hodnotení
Gramofón s MM prenoskou, predzosilňovač, automatické vrátenie ramena, nastavenie zvislé sily, rýchlosť 33/45 otáčok / min.,
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WK775a1a Produktové číslo:  3499550329209

Thomson TT201

Thomson TT201 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Gramofón vás šmahom vráti do doby, kedy sa hudba púšťala z vinylových platní. Dynamika a živosť vinylových nahrávok je stále obľúbená, a tak vytiahnite svoje poklady na doskách a nechajte ich znovu zaznieť. Gramofón podporuje dve najpoužívanejšie štandardizované rýchlosti (33 a 45 ot. / Min), takže sa nemusíte obávať, že vaše poklady už nezaznie charakteristickým zvukom. Gramofón má inštalovanú MM prenosku a po skončení prehrávania poloautomatikou vracia ramienko do východiskovej polohy.

Kľúčové vlastnosti

  • Krásne lesklé prevedenie v bielom
  • Magnetodynamická prenoska (MM) s predzosilňovačom
  • Stabilita kovového ramienka
  • Automatické vrátenie ramienka na konci dosky
  • Podporované rýchlosti 33/45 RPM
  • Krásne lesklé prevedenie

Parametre a špecifikácie:

Typ:
Poloautomat

Rýchlosti:
33/45 RPM

Napájanie:
AC 220V

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, nevim co delam spatne, ale nemuzu docilit kvalitniho prehrani desek. Stale neni optimalni rychlost prehrani. Bud je zvuk moc "rychly" nebo zase pomaly. Zvuk prenasim do externiho reprodukturu SB Roar 2, kde spotify hraje bez problemu, muze to byt i timto? Dekuji za radu.

Príslušenstvo pre Thomson TT201
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií