Alzaboxy Q1 Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Thrustmaster Ferrari 458 Italia

Zobraziť katalóg
Thrustmaster Ferrari 458 Italia
4,4 90 hodnotení
Volant s pedálmi, uhol otáčania 270°, 8× tlačidiel, 2 pedály, D-Pad, programovateľné tlačidlá, kompatibilný s: PC a Xbox 360, USB-A
Kód:  MA515f Produktové číslo:  4460094 Stránky výrobcu

Thrustmaster Ferrari 458 Italia

S oficiálnou licenciou firiem Ferrari a Microsoft bol vytvorený ten pravý volant pre všetkých milovníkov rýchlych pretekov. Volant Thrustmaster Ferrari 458 Italia je kombináciou špičkovej technológie a dizajnu.

Ferrari 458 Italia


Súprava volantu a pedálov bola vyrobená ako verná replika šoférovania, ktoré nájdete vo vozidle Ferrari 458 Italia a môžete tak prežívať jazdu, ako by ste vo vozidle sedeli. Pretekajte napríklad v hre Forza Motorsport 4 s maximálnou realistickosťou.

Doľava, doprava


Pre tú najlepšiu kontrolu nad vozidlom je volant pogumovaný, aby pod rukami nepreklzával, a vy ste tak s najväčšou ľahkosťou prešli každú zákrutu. Ešte väčšiu realistickosť volantu dodáva možnosť otočenia až o 270° a veľký priemer 28 cm.

Brzda, plyn


Čo by to bolo za volant, keby nemal i pedále? Tie sú u tejto súpravy obzvlášť vydarené. Sú vyrobené pod presným uhlom, ako nájdete vo vozidle Ferrari 458 Italia. Naviac má brzdový pedál magnetický odpor pre ešte lepší zážitok.

Radenie a ovládanie


Sekvenčná prevodovka umiestnená na volante je vyrobená z kovu a navrhnutá presne podľa Ferrari GT štýlu. Ovládanie ďalej zabezpečuje 8 tlačidiel a osemsmerný D-pad s nápisom ENGINE START.

Manettino


Meňte nastavenie hry priamo pri preteku. Pomocou multifunkčného rozhrania Manettino môžete napríklad zmeniť kameru pohľadu pri pretekaní. Prepínač sa po zmene nastavenia vždy vráti do pôvodnej polohy.

Stabilné uchytenie


Volant Thrustmaster Ferrari 458 Italia uchytíte bezproblémovo k akémukoľvek stolu. Pevné uchytenie zaistí ďalšie zlepšenie zážitku z jazdy.

Kompatibilný s XBOX 360 a PC


Pretekajte na svojej hernej konzole XBOX360 ako nikdy predtým. Volant je kompatibilný so všetkými XBOX360 hrami a môžete ho pripojiť aj k počítaču cez USB 2.0 port. Pre používateľov Microsoft Windows Vista a 7 zariadenie funguje hneď po pripojení, používateľov systému Microsoft Windows XP si musí stiahnuť potrebné ovládače.

Parametre a špecifikácia:

Kompatibilita:
Microsoft Windows XP / Vista / 7
Microsoft XBOX360

Rozhranie:
USB 2.0

Ostatné:
8 tlačidiel
Osemsmerný D-Pad
Multifunkčné ovládanie Manettino
Radenia pod volantom

Obsah balenia:
Volant Thrustmaster Ferrari 458 Italia
Pedále

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
PC, Xbox 360 Hotovo!
Pripojenie
USB-A Hotovo!
Typ pripojenia
Káblové Hotovo!
Rozhraní
USB Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, Xbox 360 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Pripojenie
USB-A Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Káblové Hotovo!
Rozhraní
USB Hotovo!
Dĺžka kábla
2 m Hotovo!
Kompatibilný OS
Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10 Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Programovateľné tlačidlá, D-Pad Hotovo!
Počet tlačidiel
8 × Hotovo!
Počet pedálov
2 × Hotovo!
Max. uhol otočenia
270 ° Hotovo!

Vlastnosti

Typ
Volant s pedálmi Hotovo!

Výbava a funkcie

Výbava
Analógové páčky Hotovo!
Počet tlačidiel
8 × Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chci se zeptat do kdy platí tato sleva Děkuji za odpověď

Chci se zeptat jestli pojede i na Windows10 ?

Dobrý den, půjde tento volant pro Xbox one?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je volant kompatibilní s novými závodními hrami, jako je třeba Project Cars 2. Děkuji za odpověď. Oliver Mach

Dobrý den , funguje tento volant na hru City car driving ?

Dobrý den, dá se u tohoto volantu nastavit otáčení až do 900°, nebo je maximum 270° ? A dá se s ním hrát Euro truck simulator 2 ?

Dobrý den, někdo psal, že volant nefunguje pod W7 64 bit. Je to pravda? Je vhodný pro Euro Truck Sim 2 či American Truck Simulator? Existuje něco jiného v podobné (i nižší cenové kategorii)?

Kolik má tento volant otáček?

Dobrý den, před časem jsem zakoupil volant Ferrari 458 avšak ulomila se mi páka od brzdy, takže pedály od volantu jsou nepoužitelné. Je možné zakoupit náhradní páku? Děkuji Bechner

Dobrý deň mne v poslednom čase začína blbnúť volant tak že napríklad zabočím do ľava a samo od seba to zabočí do práva dá sa to niak vyriešiť? Ďakujem.

123...
Diskusia a poradňa k Thrustmaster Ferrari 458 Italia
Príslušenstvo pre Thrustmaster Ferrari 458 Italia Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thrustmaster Ferrari 458 Italia. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenkrad Thrustmaster Ferrari 458 Italia. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenkrad Thrustmaster Ferrari 458 Italia. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Thrustmaster Ferrari 458 Italia.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií