Doručení zdarma Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Thrustmaster Ferrari GT Cockpit 458 Italia

Zobraziť katalóg
Thrustmaster Ferrari GT Cockpit 458 Italia
4,5 4 hodnotení
Volant čierny, radenie pod volantom, pedále, Vibration Feedback, Xbox 360 a PC, USB
Kód:  MA515h Produktové číslo:  4460096

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Thrustmaster Ferrari GT Cockpit 458 Italia Predaj skončil

Thrustmaster Ferrari GT Cockpit 458 Italia

S oficiálnou licenciou firiem Ferrari a Microsoft bol vytvorený ten pravý pretekársky set pre všetkých milovníkov rýchlych pretekov. Závodný kokpit Thrustmaster Ferrari GT Cockpit 458 Italia je kombináciou špičkovej technológie a dizajnu.

Ferrari 458 Italia


Kokpit bol vyrobený ako verná replika riadenia, ktoré nájdete vo vozidle Ferrari 458 Italia a môžete tak prežívať jazdu, ako by ste v aute sedeli. Pretekajte, napríklad v hre Forza Motorsport 4 s maximálnou skutočnosťou.

Závodný kokpit


Kovová konštrukcia umožňuje rozsiahle nastavenie dĺžky i výšky a pretekať tak môžu nielen dospelí, ale aj deti. Unikátny skladací mechanizmus šetrí miesto pri skladovanie volantu. Optimálnu stabilitu a realistickosť zaisťuje silná základňa (Viac ako 10 kg), ktorá je prevedená vo farbe metalízy " Musetti ", Ktorú nájdete na voze Ferrari 458 Italia.

Doľava, doprava


Pre tú najlepšiu kontrolu nad vozidlom je volant pogumovaný , aby pod rukami nepreklzával, a vy ste tak s najväčšou ľahkosťou prešli každú zákrutu. Ešte väčšiu autenticitu volantu dodáva možnosť otočenie až o 270 ° a veľký priemer 28 cm.

Zážitok z jazdy


Exkluzívne GVS (Global Vibration System) technológia ďalej umocňuje herný zážitok. Prejdite výmoľ na ceste alebo narážejte do súpera a pocítite, aké by to bolo, keby ste sedeli priamo v aute. Vibrácie nie sú poznať iba na volante, ale na celom kokpite.

Brzda, plyn


Čo by to bolo za volant, keby nemal aj pedále? Tie sú u tohto setu obzvlášť vydarené. Sú vyrobené pod presným uhlom , ako nájdete vo vozidle Ferrari 458 Italia.

Radenie a ovládanie


Sekvenčná prevodovka umiestnená na volante je vyrobená z kovu a navrhnutá presne podľa Ferrari GT štýlu. Ovládanie ďalej zabezpečuje 8 tlačidiel a osemsmerný D-pad s nápisom ENGINE START.

Manettino


Meňte nastavenia hry priamo pri preteku. Pomocou multifunkčného rozhrania Manettino,  môžete napríklad zmeniť kameru pohľadu pri pretekaní. Prepínač sa po zmene nastavenia, vždy vráti do pôvodnej polohy.

Kompatibilný s XBOX 360 a PC


Pretekajte na svojej hernej konzole XBOX360 ako nikdy predtým. Volant je kompatibilný so všetkými XBOX360 hrami a môžete ho pripojiť aj k vášmu počítaču cez USB 2.0 port. Pre užívateľov Microsoft Windows Vista  7 zariadenie funguje hneď po pripojení. Užívatelia systému Microsoft Windows XP si musia stiahnuť patričné ovládače.

Parametre a špecifikácie:

Kompatibilita:
Microsoft Windows XP/Vista/7
Microsoft XBOX360

Rozhranie:
USB 2.0

Ostatné:
Kovová konštrukcia kokpitu
8 tlačidiel
Osemsmerný D-Pad
Multifunkčné ovládanie Manettino
Radenie pod volantom
Global Vibration System

Obsah balenia:
Kokpit Ferrari GT Cockpit 458 Italia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Chci se zeptat jestli daný produkt lze připojit k xboxu one? Děkuji

Diskusia a poradňa k Thrustmaster Ferrari GT Cockpit 458 Italia
Príslušenstvo pre Thrustmaster Ferrari GT Cockpit 458 Italia Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thrustmaster Ferrari GT Cockpit 458 Italia. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Thrustmaster Ferrari GT Cockpit 458 Italia. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thrustmaster Ferrari GT Cockpit 458 Italia. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Thrustmaster Ferrari GT Cockpit 458 Italia.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií