Doručení zdarma Alzaboxy

Thrustmaster T300 RS Rally Pack

Zobraziť katalóg
Thrustmaster T300 RS Rally Pack
Volant s pedálmi, Force Feedback technológia, uhol otáčania 270 ° -1080 °, plne programovateľný, 13 tlačidiel + D-pad, radenie pod volantom, kompatibilný s PC, PS3 a PS4 + hra Sébastien Loeb Rally pre PS4
Kód:  MA516h1a Produktové číslo:  4160693

Thrustmaster T300 RS Rally Pack

Dokonalý volant od spoločnosti Thrustmaster je vyvinutý pre špičkové herné zážitky v závodných hrách, a teraz v špeciálnej limitovanej edícii s hrou Sébastien Loeb Rally Evo pre PS4 zadarmo. Výnimočná presnosť a celý rad funkcií vám umožní vychutnať si pocity z hrania, ako by ste sami boli v reálnom závodnom aute. Volant T300 RS ako prvá prichádza s rozsahom otáčania až do uhla 1080 ° s technológiou Force Feedback s úžasne rýchlou odozvou pre reálne pocity pri prejazde nerovností aj pri zrážke s ďalšími vozidlami. Volant je určený pre pripojenie ku konzolám PS3 a PS4, však výrobca zaručuje funkčnosť i pre PC. A keďže sa Thrustmaster stal exkluzívnym partnerom BenQ Virtual GP 2015, môžete si byť istí, že získate vybavenie, s ktorým jazdí profesionáli v odbore herného pretekanie.

kľúčové vlastnosti

  • Dve kovové radiacej páky dlhé 13 cm umožňujú skvelé radenia a obsahujú dotykové spínače s životným cyklom cez 10 000 000 aktiváciou
  • 8 akčných tlačidiel (vrátane dvoch na základni) a D-Pad
  • Trojpolohový Manettino ciferník s tlačnou funkciou v stredu
  • Dvojica pedálov v kovovom prevedení s dostatočne vysokou hmotnosťou pre zabezpečenie dokonalej stability
  • Pedále majú plne nastaviteľnú výšku a vzdialenosť (6možných pozícií pre každý pedál)
  • Brzdový pedál je vybavený zosilneným a nastaviteľným odporom pre maximálnu realistickosť pocitu z jazdy
  • Odnímateľný volant s prvkami Thrustmaster Quick Release system
  • plne programovateľný

Perfektné, presné ovládanie

Thrustmaster T300 RS má priemer 28 cm, jeho obvodový veniec je kompletne pogumovaný. Rýchle radenie umožňujú sekvenčné páčky pod volantom, tak ako je tomu v naozajstných športových autách. Ďalej je k dispozícii celkom 13 akčných tlačidiel a 8směrového tlačidla D-Pad. K dôkladné akcelerácii a brzdení je pripravený plynový aj brzdový pedál, ktoré vďaka kovovému prevedení poskytujú dokonalú stabilitu aj v tých najhorších situáciach, keď sa stovky koní rúti k cieľu. Pedále dá výškovo nastaviť v celkom šiestich možných pozíciách a brzdový pedál navyše disponuje nastaviteľným odporom pre maximálne realistický pocit z jazdy.

jednoduché vylepšenia

Jednou z výhod sady volantu a pedálov T300 RS je možnosť výmeny jednotlivých komponentov. Hráči si môžu vybrať zo širokej ponuky doplnkov (addon) pre získanie najlepšieho pretekárskeho volantu na trhu. Pretekár môže začať u pedálov a vybrať si medzi T3PA alebo T3PA PRO. Kovové a plne tlakovo nastaviteľné pedále s progresívnym odporom ponúkajú realistický pocit z jazdy. Spojkový pedál je samozrejmosťou.

úžasná presnosť

Vývojový tím Thrustmaster do volantu začlenil technológiu H.EART HallEffect, Vďaka ktorej sa citeľne zvýšila presnosť ovládania. Tieto bezkontaktné magnetické snímače majú 16-bitové rozlíšenie, čo znamená celkom 65536 hodnôt pre snímanie polohy volantu. Thrustmaster T300 RS je vybavený vnútornou pamäťou. Ľahko tak môžete upgradovať firmware ihneď po vydaní jeho aktualizácie.

Technické špecifikácie:

kompatibilita:
PlayStation 3, PlayStation 4, PC

Ostatné:
Rozsah otáčania: 270 ° - 1080 °
13 tlačidiel
Osemsmerný D-Pad
Radenie pod volantom
Force Feedback

prevedenie:
kovové pedále
Kovový stred volantu
Pogumovaný obvod volantu

hmotnosť:
1,2 kg

Parametre a špecifikácia

Typ
Volant s pedálmi Hotovo!

Vlastnosti

Typ
Volant s pedálmi Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Thrustmaster T300 RS Rally Pack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thrustmaster T300 RS Rally Pack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Thrustmaster T300 RS Rally Pack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thrustmaster T300 RS Rally Pack. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Thrustmaster T300 RS Rally Pack.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií