Doručení zdarma Alzaboxy

Thrustmaster T500 RS

Zobraziť katalóg
Thrustmaster T500 RS
5 5 hodnotení
Volant s pedálmi, spätná väzba, uhol otáčania 270–1080°, 13× tlačidiel, 3 pedály, D-Pad, programovateľné tlačidlá, kompatibilný s: PC, PS4 a PS3, USB-A
Kód:  MA516i2 Produktové číslo:  4160566 Stránky výrobcu

Thrustmaster T500 RS

Ste pripravení vychutnať si svoju obľúbenú závodnú hru vo veľkom štýle? Doprajte si úplne realistický zážitok z jazdy. S volantom Thrustmaster T500 RS posuniete pretekanie na vyššiu úroveň. Verte, že ako raz začnete, už nikdy sa nebudete chcieť vrátiť späť ku klasickému ovládači.

Kľúčové vlastnosti

  • Realistické dizajnové spracovanie
  • Realistické chovanie volantu
  • Dokonale presné a citlivé ovládanie
  • Elegantné kovové prvky
  • Veľa nastaviteľných aspektov
  • Vysoká stabilita
  • Priemer volantu 30 cm
  • Odnímateľný volant (pre budúce upgrade)
  • Kompatibilný s PC, PS3 a PS4

Realistický zážitok ako nikdy predtým

Rovnako ako v naozajstnom pretekárskom aute, aj Thrustmaster T500 RS je z veľkej časti vyrobený z kovu. Lúče vedúce od stredu volantu, sekvenčné radiacej páky a pedále. Všetko z brúseného kovu. Doslova ako by ste nasadli do reálneho závoďáku. Všetko je navyše podporené technológiou Force Feedback s neuveriteľne rýchlou odozvou. Tá funguje na báze zabudovaného priemyselného motora, pričom každej zákrute, nerovnosti, poprípade búračke dodá realistický dojem. Volant sa tak chová úplne rovnako ako v skutočnom kokpite.

Vylaďte si set podľa vašich špecifických potrieb

Za jednu z najväčších výhod setu Thrustmaster T500 RS možno bezpochyby považovať to, že je väčšina aspektov nastaviteľná. V prvom rade to je vôľa samotného volantu. Tá môže byť nastavená od 270 do 1080 stupňov. Ďalej to sú tiež pedále. Tie možno predpripraviť do dvoch základných polôh. Prvý z nich predstavuje pozície, kedy sú akoby pripevnené k podlahe (rovnako ako v F1). Druhou z nich je pozícia, v ktorej sú pedále v zavesené polohe (GT štýl, rovnako ako vo väčšine reálnych automobilov). Záleží len na vás, aký štýl preferujete. V neposlednom rade nastavíte aj vzdialenosť medzi jednotlivými pedálmi, prípadne ich výšku. Dokonca je možné upraviť tiež odpor brzdového pedála. O plne programovateľných tlačidlách snáď ani nie je nutné hovoriť.

Dokonale presný a neuveriteľne stabilné set

Aby bolo riadenie čo možno najpresnejšie, je set Thrustmaster T500 RS vybavený aj novou HEART čiže HallEffect AccuRate technológií. Vďaka bezkontaktnému, 16bitovému snímačmi je volant dokonale presný a citlivý. Pri zatáčaní dokáže rozpoznať až 65 536 hodnôt.

Iste oceníte aj realisticky spracované sekvenčné radiacej páky, ktoré sú prirobené k základni volantu (pri otáčaní volantom sa nepohybujú). Zároveň sú 17 cm vysoké. Vďaka tomu je radenie aj v tých najhorších situáciach príjemne ľahké a vždy na dosah. Záverom stojí za zmienku aj samotná hmotnosť pedálov, ktorá činí viac ako 7 kg. Takto vysoká hmotnosť poskytuje viac ako mimoriadnu porciu stability. Pedále tak pri závodu nikam neuteká.

Parametre a špecifikácia

Platforma
PC, PS4, PS3 Hotovo!
Pripojenie
USB-A Hotovo!
Funkcie
Spätná väzba/force feedback, Programovateľné tlačidlá, D-Pad Hotovo!
Počet tlačidiel
13 × Hotovo!
Počet pedálov
3 × Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, PS4, PS3 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Pripojenie
USB-A Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Spätná väzba/force feedback, Programovateľné tlačidlá, D-Pad Hotovo!
Počet tlačidiel
13 × Hotovo!
Počet pedálov
3 × Hotovo!
Min. uhol otočenia
270 ° Hotovo!
Max. uhol otočenia
1 080 ° Hotovo!

Vlastnosti

Typ
Volant s pedálmi Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, kdy budete mit tento volant skladem? Nechce se mi cekat skoro mesic na dodani. Dekuji za odpo.

Dobrý den, vybírám nový volant k závodním simulátorům na PC Rozhoduji se mezi Logitech G29 (https://www.alza.cz/gaming/logitech-g29-driving-force-d2905113.htm?catid=18849239) a Thrustmaster T500 RS (https://www.alza.cz/gaming/thrustmaster-t500-rs-d3949528.htm?catid=18849239) Chtěl bych se Vás zeptat: Jak je to se servisem? V případě záruční opravy bych se obrátil na prodejce (čili na Vás), ale jak je to s pozáručními opravami? Předem děkuji za odpověď. S pozdravem Libor Nedbal

Jaký nejlepší volant vybrat pro eurotruck simulátor2 ?

Dobrý den, půjde vyměnit volant za Thrustmaster TM Rally Add-On Sparco R383 MOD ? Díky za odpověď.

dobry den da se volant rezervovat chci tento kus už hodně dlouho ale nikde se v čr nedal sehnat kolik budete mít kusu

Dobrý deň, T500 sa asi dva roky už nepredával. Mám tomu rozumieť, že ide o nejakú novú edíciu? Alebo sú to nejaké nájdené staršie kusy s rokom výroby z pred 2016?

Dobrý den, zajímalo by mě jestli je možný pedály připevnit na Playseat (konkrétně mám playseat alcantara s potiskem GT) tak by mě zajímalo jestli to něják lze na tu nástavbu playsetu připevnit, protože mi přijde jako hloupost kupovat jiný playseat když ten můj stále spolehlivě slouží... Volant totiž potřebuju třeba kvůli GT Sport, protože starý volant Driving Force se bohumžel "kámoší" jen s PS3 ale nikoliv s PS4 a T500 RS by tento nepraktický problém vyřešil... Předem díky za odpověď!

Ako nastavim odpor volantu??ide mi strasne tazko neni k tomu navod poslovenky

Dá se volant nainstalovat taky do felicie? Páč se mi líbi a potřebuji nový volant do mé feldy nech to je skoro jako formule.

Co je myšleno kompatibilní hrou s tímto volantem? Nemá někdo zkušenosti s tímto volantem na Omsi 2?

12
Diskusia a poradňa k Thrustmaster T500 RS
Príslušenstvo pre Thrustmaster T500 RS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thrustmaster T500 RS + pedály T3PA PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Thrustmaster T500 RS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thrustmaster T500 RS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Thrustmaster T500 RS.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií