Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Thrustmaster T60 Racing Wheel

Zobraziť katalóg
Thrustmaster T60 Racing Wheel
4,0 4 hodnotení
Volant s pedálmi, plne programovateľný, 12 tlačidiel + D-pad, radenie pod volantom, automatické centrovanie, pre PS3
Kód:  MA516c Produktové číslo:  4160588 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Thrustmaster T60 Racing Wheel

Volant Thrustmaster T60 je vynikajúcim nástrojom na ovládanie akýchkoľvek pretekárskych hier. Jeho precízne modelované kontúry posunú vaše jazdecké umenie na novú úroveň a sprostredkujú pretekanie naozaj naplno. Hry ako Gran Turismo, Need For Speed alebo Burnout Paradise naraz ožijú a vtiahnu vás dokonale do svojho sveta. Systém sekvenčného radenia je umiestnený samozrejme priamo pod volantom. Ľavým pádlom radíte dole a pravým hore, ako v skutočnom pretekárskom špeciáli. Progresívne pedále s protišmykovým povrchom potom uzatvárajú tento dokonale spracovaný celok.

Pretekajte priamo z pohodlia gauča!

Thrustmaster T60 ponúkne dostatočnú výbavu na akékoľvek pretekanie. Jeho layout zahŕňa 12 akčných tlačidiel, D-pad, tlačidlo "Home" na aktiváciu menu systému PlayStation 3, 2 progresívne pedále, 2 digitálne páčky sekvenčného radenia pod volantom a nastaviteľnú citlivosť riadenia na presné ovládanie. Okrem bežnej fixácie na stôl navyše podporuje aj priame uloženie na kolená, čo vám uľahčí hranie z pohodlia gauča.
Kľúčové prvky:
  • Nastaviteľná citlivosť riadenia na presné ovládanie.
  • Realistický lineárny odpor s automatickým centrovaním.
  • 2 digitálne páčky sekvenčného radenia umiestnené pod volantom.
  • Tlačidlo "Home" na aktiváciu menu systému PlayStation 3.
  • Plne programovateľný volant pre PlayStation 3 s funkciou "Mapping".
  • D-Pad + 12 akčných tlačidiel - ergonomické pozície ako na oficiálnej konzole PlayStation 3 pre intuitívnu hru, jednoducho dostupné palcami pre pohodlnú hru.
  • 2 progresívne pedále s protišmykovým povrchom na presné zrýchlenie a pohodlné brzdenie.
  • Odpojiteľné pedále na ľahšie skladovanie.
  • 2 exkluzívne upevňovacie systémy - položte volant na kolená a začnite hrať (odnímateľný systém), alebo využite centrálny pripevňovací systém na optimálnu stabilitu na stole ľubovoľného typu.
Parametre a špecifikácia:

Kompatibilita:
Sony PlayStation 3

Rozhranie:
USB 2.0

Vyhotovenie:
Farba: čierna
Uloženie: na kolená, alebo montáž na stôl

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Thrustmaster T60 Racing Wheel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thrustmaster T60 Racing Wheel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Thrustmaster Racing Wheel T60. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thrustmaster Racing Wheel T60. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Thrustmaster T60 Racing Wheel.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií