Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Doručení zdarma mini AD gaming

Thrustmaster TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition

Zobraziť katalóg
Thrustmaster TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition
5 1 hodnotení
Volant - v designu reálného volantu s pedály, řazení pod volantem, Force Feedback, nastavitelné otáčení 270°-900°, pro Xbox one/One S/ One X a PC
Kód:  MA515k2 Produktové číslo:  4460104
Thrustmaster TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition Predaj skončil

Thrustmaster TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition

Zažiť jazdu ako v naozajstnom Ferrari sa pošťastí málokomu. Dnešné prepracované počítačové hry vám to ale umožnia prežiť aspoň vo virtuálnom kokpite. K tomu, aby bol váš zážitok maximálne realistický, potrebujete ešte ovládací prvok napodobňujúci jazdu v skutočnom športiaku. Spoločnosť Thrustmaster preto vyrobila presnú repliku volantu s pedálmi, aký nájdete vo vozidle Ferrari 458 Italia. Užite si maximálne reálny pocit s jazdy na svojej konzole Xbox ONE alebo PC s týmto jedinečným herným príslušenstvom.

Kľúčové vlastnosti

  • Dokonale napodobňuje skutočný volant Ferrari 458 Italia aj s ovládacími prvkami
  • Striedavý motor pre jemnú odozvu a realistické prenášanie sily na volant
  • Ultratiché a hladké riadenie vďaka dvojpásovému mechanizmu
  • Nastaviteľný uhol rotácie volantu v rozmedzí 270° až 900°
  • Radenie pákami pod volantom a kovové pedále
  • Možnosť upgradu firmware

Odnímateľný volant je replikou Ferrari 458 Italia v pomere 7:10

Na zabezpečenie maximálnej kontroly nad automobilom je volant pogumovaný, a preto sa veľmi pohodlne drží a nešmýka. Po vzore skutočných športiakov je radenie riešené pádlami pod volantom. Do detailu prepracovaná technológia Force Feedback zabezpečuje presnú spätnú väzbu a vy tak máte okamžitú odozvu nad tým, čo sa práve deje s vaším vozidlom. Samozrejmosťou sú pedále, ktoré sú v tomto prípade kovové a ich dlhé dráhy umožnia ľahké dávkovanie. Brzdový pedál navyše kladie aj realistický odpor.

Vďaka odnímateľnému volantu môžete základňu dovybaviť aj iným modelom, pretože je kompatibilný s ostatnými odnímateľnými Ferrari volantmi, ktoré sú už dostupné na trhu.

Ovládacie prvky na jedničku

Priamo na volante nájdete aj veľa ovládacích prvkov ako osemsmerný D-pad s nápisom ENGINE START a 10 akčných tlačidiel, z ktorých jedno je priamo na základni. Všetky tlačidlá môžete ľubovoľne nastaviť na vami požadované príkazy, čo iste využijete pri mnohých hrách. Vďaka spojeniu so spoločnosťou Microsoft je volant plne kompatibilný ako s konzolou Xbox ONE, tak s PC.

Parametre a špecifikácia

Typ
Volant s pedálmi Hotovo!

Vlastnosti

Typ
Volant s pedálmi Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, po zapojení k XBOX 360 fungují tlačítka na volantu, ale ve hře FORZA HORIZONT s ním nejde zatáčet, ikdyž s ním točím. Vypadá jako zaseklý k jedné straně. Zkoušel jsem odpojit a znovu připojit, ale nic. Dá se někde konfigurovat? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Thrustmaster TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition
Príslušenstvo pre Thrustmaster TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thrustmaster TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií