Doručení zdarma Alzaboxy

Thrustmaster TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition

Zobraziť katalóg
Thrustmaster TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition
4,3 4 hodnotení
Volant - v designu reálného volantu s pedály, řazení pod volantem, Force Feedback, nastavitelné otáčení 270°-900°, pro Xbox one/One S/ One X a PC
Kód:  MA515k Produktové číslo:  4460104
Thrustmaster TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition Predaj skončil

Thrustmaster TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition

Málokto si vyskúšal jazdu v červenom vozidle z talianskeho Maranella. Teraz si môžete z pohodlia svojho kresla vychutnať, čo znamená sedieť za volantom legendárneho žihadla Ferrari 458 Italia Edition. Ihneď po uchopení spoznáte kvalitu a dôkladnosť, ktoré do výroby tohto modelu vložila spoločnosť Thrustmaster. V spojení s konzolou Xbox ONE získate hlboký zážitok a reálny pocit z jazdy.

Pre tú najlepšiu kontrolu nad vozidlom je volant pogumovaný, čo dovoľuje vykonávať aj takmer kaskadérske kúsky. Sekvenčná prevodovka našla svoje miesto priamo na volante. Ľavým pádlom radíte dole a pravým hore ako v skutočnom pretekárskom špeciále. Vylepšená technológia Force Feedback zaistí spätnú väzbu. Samozrejme nemôžu chýbať obzvlášť podarené pedále, ktoré budú vašou predĺženou nohou, navyše ten brzdový kladie aj skutočný odpor.

Ovládania ďalej zabezpečuje 8 tlačidiel a osemsmerný D-pad s nápisom ENGINE START, ktorý sa kompletne podriadi vašim príkazom a pomôžu dosiahnuť stupeň víťazov v celej rade hier. Vďaka spojeniu so spoločnosťou Microsoft sa jedná o jeden z prvých volantov pre nextgen konzolu Xbox ONE a zároveň jednoznačnú voľbu pre špičkových pilotov.

Parametre a špecifikácie:

Kompatibilita:
Xbox ONE

Rozhranie:
USB 3.0

Ostatné:
Exkluzívne spracovanie v pomere 7:10 oproti reálnemu vozidlu
8 tlačidiel
Osemsmerný D-Pad
Radenie pod volantom
Force Feedback

Obsah balenia:
Volant TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition
Pedále

Parametre a špecifikácia

Typ
Volant s pedálmi Hotovo!

Vlastnosti

Typ
Volant s pedálmi Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Thrustmaster TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thrustmaster TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Thrustmaster TX Racing Rad Ferrari 458 Italia Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thrustmaster TX Racing Rad Ferrari 458 Italia Edition. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Thrustmaster TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií