Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ sport AD homeoffice

Thule EnRoute Mosey TEMD115DG do 15" šedý

Zobraziť katalóg
Thule EnRoute Mosey TEMD115DG do 15" šedý
5 1 hodnotení
Batoh na notebook - Materiál nylon, vonkajšie rozmery 28x46x26cm, vnútorné rozmery 24.6x34.3x4.3cm, objem 28L, vhodný pre MacBook Pro + iPad
Kód:  THU095 Produktové číslo:  TL-TEMD115DG Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Thule EnRoute Mosey TEMD115DG do 15" šedý Predaj skončil

Thule EnRoute Mosey TEMD115DG do 15" šedý

Pred objednaním overte rozmery vášho zariadenia, či je preň vami vybraný batoh dostačujúci..

Enroute Moše TEMD115DG je veľmi kvalitná 28litrový batohv šedej farbe od známej značky Thule. Je určený na nosenie všetkého, čo so sebou potrebujete, vrátane 15 "počítača MacBook Pro (Alebo 14,6 "PC) a iPadu alebo tabletu s uhlopriečkou 10,1". Veľký hlavný oddiel má v sebe vystuženým vreckom s horným vkladaním pre notebook a ďalšie vreckom, kam sa pohodlne vojde iPad alebo iný tabliet. Spoľahlivú ochranu poskytujú dve tepelne tvarované, nárazuvzdorné bezpečnostné zóny SafeZone ™ chrániaci okuliare, elektroniku aj iné krehké veci.

Jednoduchým pohybom zaistíte predmety v batohu vďaka sťahovaciemu vŕšku. Ten slúži ako dodatočná ochranná vrstva, zatiaľ čo organizér uchováva prenášanú elektroniku aj desiatu prehľadne na svojich miestach. O vetranie sa starajú kanálikmi pre prúdenie vzduchu na chrbtovej časti. K celkovému pohodliu prispievajú aj popruhy s hrudným popruhom a integrovaná nastaviteľná pracka, ktorá sa veľmi ľahko zapína a rozopína. Veko poskytuje ďalšie praktické vrecko, Tam môžete uložiť čokoľvek, čo chcete mier rýchlo po ruke. Postranné vrecko slúži pre praktický prístup k fľaši s vodou.

Parametre a špecifikácia

Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!

Výbava

Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Thule EnRoute Mosey TEMD115DG do 15" šedý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thule EnRoute Mosey TEMD115DG do 15" šedý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thule EnRoute Moshe TEMD115DG bis 15 "grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Thule EnRoute Mosey TEMD115DG do 15" šedý.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií