Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ drogerie Aplikace

TickLess Pet, čierny

Zobraziť katalóg
TickLess Pet, čierny
Odpudzovač hmyzu – ultrazvukový TickLess Pet proti kliešťom, čierny
Kód:  AV3004 Produktové číslo:  7022404

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TickLess Pet, čierny

Bezpečný, zdravotne neškodný a ekologický. Ultrazvukový repelent TickLess Pet úplne bezpečne ochráni vaše psy a mačky pred kliešťami a blchami. Funguje na princípe vysielania ultrazvukových impulzov, ktoré sú neškodné a ľuďmi aj zvieratami nepostrehnuteľné. Kliešte a blchy ale naopak rušia, respektíve paralyzujú, vďaka čomu je pre nich nemožné vášho zvieracieho kamaráta napadnúť. TickLess Pet je ekologický, bez akýchkoľvek vedľajších účinkov, je netoxický a nevylučuje žiadne chemické látky ani nepríjemný zápach. Preto je použiteľný aj pre zvieratá oslabené chorobou, pre mláďatá – šteniatka aj mačiatka, ale aj pre zvieracích seniorov či gravidné a hárajúce fenky.

Kľúčové vlastnosti čierneho repelentu TickLess Pet

  • Ochrana pred blchami a kliešťami až počas 12 mesiacov
  • Pre psov i mačky
  • Funguje na základe vysielania ultrazvukových impulzov
  • Ekologický, bez vedľajších účinkov
  • Nie je toxický a nevylučuje žiadne chemické látky
  • Vhodný aj pre zvieratá oslabené chorobou, pre šteniatka aj mačiatka, pre staršie zvieratá, pre gravidné a hárajúce feny
  • Vstavaná Li-Ion batéria
  • LED kontrolka prevádzky

TickLess Pet chráni až 12 mesiacov

Tento čierny ultrazvukový repelent funguje na vstavanú Li-Ion batériu, ktorá zaistí chod prístroja až na 10 – 12 mesiacov. TickLess Pet chráni v okruhu 1,5 metra. Pri stlačení tlačidla ovládania sa rozbliká červená LED dióda, ktorá vás uistí, že prístroj správne pracuje. Účinnosť repelentu dokazujú certifikáty kvality a technológie, ako sú CE alebo TÜV.

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TickLess Pet, čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TickLess Pet, černý.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií