Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

TOKINA 11 – 16 mm F2.8 pre Canon

Zobraziť katalóg
TOKINA 11 – 16 mm F2.8 pre Canon
Objektív – priemer filtra: 77mm
Kód:  TOK107b Produktové číslo:  ATX116VC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TOKINA 11 – 16 mm F2.8 pre Canon

Objektív Tokina AT-X 11 – 16 mm 116 PRO DX V je extrémne širokouhlý objektív s vysokou svetelnosťou f/2,8. Ideálny je na ľahšiu prácu za nízkeho osvetlenia. Objektív AT-X 116 PRO DX II disponuje ozubeným prevodom follow focus na natáčanie videa s DSLR. Svetelnosť f/2,8 je veľmi často považovaná za nutný predpoklad každého objektívu so zoomom, nemala by teda chýbať ani vo vašom fotobatohu. Novinkou je Silent Drive Motor (SD-M), vďaka ktorému je možné využiť autofokus aj na najlacnejších zrkadlovkách Nikon. GMR magnetický AF senzor urýchľuje zaostrenie vďaka presnému zisťovaniu pozície zaostrovacích elementov. Vylepšená bola aj povrchová úprava šošoviek, ktorá znižuje rôzne odlesky a iné optické chyby.

Kľúčové vlastnosti

  • Extrémne širokouhlý objektív pre Canon
  • AT-X 116 PRO DX II disponuje prevodom follow focus
  • Vysoká svetelnosť f/2,8
  • Priemer filtra 77 mm
  • Ideálny na prácu pri horšom svetle
  • Tichý zaostrovací Silent Drive-Motor
  • Nový magnetický snímač zaostrovania GMR
  • Antireflexná úprava šošoviek
  • Veľmi nízky rozptyl svetla
  • Rýchle prepínanie medzi automatickým a manuálnym zaostrovaním

Pre skvelé fotografie

Objektív TOKINA 11 – 16 mm využíva novo vyvinutý tichý Silent Drive-Motor novej generácie. Ten v kombinácii s magnetickým snímačom GMR ponúka rýchlejšie a tichšie automatické zaostrovanie. Asférické optické členy a optické členy sa vyznačujú extrémne nízkym rozptylom svetla, čo znižuje farebné chyby a pomáha dosiahnuť maximálne rozlíšenie, vyššiu svetelnosť a korekciu geometrického skreslenia obrazu.

Follow focus

Zaostrovací prstenec objektívu disponuje ozubeným prevodom systému follow focus na použitie v kinematografii na natáčanie videa s použitím DSLR. Pri použití follow focus je nutné prepnúť zaostrovací krúžok objektívu do polohy MF. Na fotografovanie je možné používať režim AF.

One-touch Focus Clutch

Ďalšou prednosťou tohto objektívu je jednoduché a pohodlné prepínanie medzi automatickým a manuálnym zaostrovaním. Mechanizmus One-touch Focus Clutch umožní prepínať medzi režimami jednoduchým posunom zaostrovacieho kolieska smerom dopredu a dozadu. Nie je teda potrebné nič nastavovať na tele fotoaparátu, všetko sa robí posunom zaostrovacieho kolieska.

 

Parametre a špecifikácia

Bajonet
Canon EF-S Hotovo!
Na snímač
APS-C Hotovo!
Min. ohnisková vzdialenosť
11 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť
16 mm Hotovo!
Maximálna clona
2,8 Hotovo!

Bajonet

Bajonet
Canon EF-S Hotovo!

Vlastnosti

Na snímač
APS-C Hotovo!
Min. ohnisková vzdialenosť
11 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť
16 mm Hotovo!
Maximálna clona
2,8 Hotovo!
Priemer filtra
77 mm Hotovo!
Min. zaostrovacia vzdialenosť
30 cm Hotovo!

Funkcie

Technológia zaostrovania
SDM Hotovo!

Rozmery

Priemer
77 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
550 g Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Ako sa vyznať v skratkách objektívov


» Všetky objektívy Canon EF-S

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TOKINA 11 – 16 mm F2.8 pre Canon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TOKINA 11-16mm F2.8 pro Canon. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TOKINA 11-16 mm F/2.8 für Canon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TOKINA 11-16 mm F/2.8 für Canon. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TOKINA 11-16 mm F2.8 Canon gépekhez.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií