Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME mapy

Zobraziť katalóg
TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME mapy
4,8 31 hodnotení
GPS navigácia – displej 6" s rozlíšením 800 × 480px, bluetooth a WiFi, výdrž batérie 1h, vnútorná pamäť 16GB, ovládanie hlasom, mapy ČR + Európa, RDS TMC (aktualizovaný prehľad dopravy), radenie do jazdných pruhov, databáza radarov, 3D budovy, dotykový displej, doživotná aktualizácia máp cez vstavanú SIM kartu, jazyk rozhrania čeština, angličtina, slovenčina
Kód:  PP599g Produktové číslo:  1PL6.002.12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME mapy Predaj skončil

TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME mapy

GPS navigácia TomTom GO 6250 EU LIFETIME patrí k najmodernejším zariadeniam tejto značky. Je určená najmä pre nákladné vozidlá a autobusy. Okrem celej škály navigačných funkcií v sebe totiž ukrýva zabudovanú SIM kartu. Vďaka tomu získate maximálne presné dopravné informácie prakticky v celej Európe. Úplne sa tak vyhnete plateniu poplatkov za drahé roamingové dáta pri navigácii pomocou inteligentného telefónu. Vďaka tomu sa napríklad počas letnej cesty do Chorvátska vyhnete tým najväčším kolónam a ušetríte veľa hodín času aj vlastných nervov.

Kľúčové vlastnosti navigácie TomTom GO 6250 EU LIFETIME

  • Prehľadný dotykový displej s 6" uhlopriečkou
  • Body záujmu určené pre nákladné vozidlá a autobusy
  • GPS navigácia TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME je kompatibilná s funkciami Siri a Google Now
  • Zabudovaná SIM karta pre bezplatné dátové prenosy v rámci služby TomTom Traffic
  • Dokonalé navádzanie jazdnými pruhmi
  • Parkovací asistent pomôže odstaviť vozidlo
  • Súčasťou balenia je aktívny magnetický držiak
  • Doživotný prístup k službe Rýchlostné radary

GPS navigácia TomTom GO 6250 EU umožní rýchle naplánovanie cesty

Navigácia TomTom GO 6250 je pripravená na spoluprácu s aplikáciou TomTom MyDrive pre inteligentné telefóny. Práve v nej si dopredu pripravíte plánovanú trasu. Akonáhle zapnete navigáciu v aute, tak dôjde k synchronizácii naplánovaných trás. Úplne rovnakou cestou dochádza pri jazde k automatickej aktualizácii dopravných informácií v reálnom čase, pričom sa v priemere využije len 10 MB dát z vášho mobilného internetu.

Mapové podklady zdarma, už navždy

S kúpou GO 6250 získate doživotný prístup k službe TomTom Traffic, s ktorou môžete po celú dobu životnosti zariadenia využívať dopravné informácie v reálnom čase. Ďalej obdržíte doživotný prístup k službe Svetové mapy, v ktorej môžete inštalovať a aktualizovať mapy všade vo svete bez príplatku. Získate tiež doživotný prístup k službe Rýchlostné radary, v ktorej sú presne evidované merače rýchlosti po celom svete.

Moderné vymoženosti GPS navigácia TomTom GO 6250 Professional

Už niekoľko rokov sa počas jazdy nesmie používať telefón. Našťastie navigácia TomTom GO 6250 vyrieši túto zamotanú situáciu s úplnou elegantnosťou. Disponuje totiž výkonnými mikrofónmi a hlasným reproduktorom. Stačí pripojiť telefón prostredníctvom Bluetooth a na displeji navigácie jasne uvidíte, kto vám volá. Váš telefón pritom celý čas zostáva bezpečne uložený a šetríte jeho batériu.

Obsah balenia

  • Zariadenie TomTom GO Professional 6250
  • Aktívny magnetický držiak
  • Priľnavý disk
  • Nabíjačka do nákladného vozidla a kábel USB pre počítač
  • Dokumentácia
 

Parametre a špecifikácia

Šírka
162,9 mm Hotovo!
Výška
105,6 mm Hotovo!
Hĺbka
18,6 mm Hotovo!
Hmotnosť
262 g Hotovo!
Určenie
Nákladné auto, Autobus Hotovo!

Rozmery

Šírka
162,9 mm Hotovo!
Výška
105,6 mm Hotovo!
Hĺbka
18,6 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
262 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Nákladné auto, Autobus Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
6" (15,24 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
800 × 480 px Hotovo!
Výdrž batérie
1 h Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
16 GB Hotovo!

Mapy

Mapy
Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Gibraltar, Chorvátsko, Írsko, Island, Taliansko, Kanárske ostrovy, Cyprus, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Madeira, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Rusko , Grécko, San Marino, Severné Macedónsko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Turecko , Ukrajina, Vatikánsky mestský štát Hotovo!

Lokalizácia

Jazyk hlásenia
Angličtina, Čeština, Francúzština, Maďarčina, Nemčina, Poľština, Španielčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština, Poľština, Španielčina, Taliančina, Chorvátčina, Bulharčina, Estónčina, Turečtina, Litovčina, Lotyština, Gréčtina, Dánčina, Fínština, Nórčina, Portugalčina, Švédčina Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
Bluetooth, WiFi Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V její recenzi je: Dokonalé navádění jízdními pruhy. BOHUŽEL TOTO NRFUNGUJE, VŮBEC NENAVÁDÍ HLASEM!!!

Jaký je rozdíl oproti Tomtom trucker 6000?

služba TomTom Traffic pomocí vestavěné SIM karty? Ňák v tom plavu, co to znamená :) Vybírám totiž a stále nevím jakou :D Děkuji Pavel/Plzeň

Nzelevní, když už není roaming? :D

Už skoro rok mi nefunguje Traffic...ze začátku jsem to zkoušel řešit někým z Tomtoma, ale nikdy se nepovedlo...nyní už tam je pouze robot a na nikoho se nelze dovolat. Můžete mi prosím sdělit autorizovaný servis kde to můžu nechat opravit ? Co nejblíže Ústí nad Labem

Dobrý den na navigaci tomtom 6250 mně vyskytuje chyba. Při jízdě se vypne a hned zapne a to několikrát po sobě, nevim co s tim nemáte nějakou radu jak to vyřesit ?

Dobrý deň prajem chcel by som sa opýtať aký je rozdiel medzi navigáciou TomTom GO Premium 6" World LIFETIME map a TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME mapy a či je v týchto navigáciách jazyk a hlasové povely v slovenskom jazyku.

Ma tato navi i hlasove ovladani?

Ahoj lidi. Dotaz na někoho kdo používá. Dá se jí věřit ohledně zákazů, výšky a váhy? Díky

Dobrý den, z popisu není jasné, na jak dlouho má navigace dostupné aktualizace map. Můžete mi to prosím napsat? děkuji

123
Diskusia a poradňa k TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME mapy
Príslušenstvo pre TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME mapy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME mapy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME Maps. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME Maps. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME térképek.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií