Emise pro AP+ v app - všechny segmenty MPLA316412

Topcom Babytalker 3600 NEMo

Zobraziť katalóg
Topcom Babytalker 3600 NEMo
4,5 2 hodnotení
Detská pestúnka s technológiou DECT, dosah až 300m, uspávanky, nočné svetlo, obojsmerná komunikácia, s technológiou NEMo, ktorá v pohotovostnom režime nevyžaruje - pre zdravie a bezpečnosť vášho bábätka!
Kód:  JQ690b12 Produktové číslo:  KS-4236

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Topcom Babytalker 3600 NEMo

Topcom Babytalker 3600 Nemo bude doma vašou pravou rukou. Dnešná tak žiadaná elektronická opatrovateľka, ktorá sa o vaše bábätko bezpečne postará.

Táto digitálna elektronická opatrovateľka sa môže chváliť pokročilou technológiou Nemo. Tá vášmu dieťaťu zabezpečí absolútnu zdravie, pretože nebude vystavené žiadnemu žiareniu. V pokoji sa budete môcť vonku dať na záhrade do reči s vaším susedom. Výstraha "Mimo dosahu" alebo aj "Nízky stav batérie" vás včas upozorní, ak budete od vašej ratolesti príliš ďaleko. Vďaka obojsmernej komunikácii ho budete môcť utešiť aj na diaľku. Dosah vonku má až 300 m! V prípade choroby budete mať k dispozícii časovač so zvukovým alarmom. Vaše bábätko tak bude pod kontrolou a vy vo väčšom pokoji.

Výrobky Topcom sa teraz stali súčasťou medzinárodnej spoločnosti Tristar Europe BV, ktorej história siaha až do roku 1977. Spoločnosť s medzinárodným profilom ponúka veľkú radu komunikačných výrobkov, domácich spotrebičov, spotrebnej elektroniky a vonkajších výrobkov, a to významných značiek. Tristar kombinuje vysokú kvalitu výrobkov, dizajnu a ich využitie spoločne s výhodnou cenou. To jej dáva možnosť osloviť významný počet zákazníkov.

Parametre a špecifikácia:

Funkcie:
digitálna komunikácia DECT
aktivácia zvukom VOX
vizuálna kontrola LED diódami
izbová teplota na displeji
uspávanky
nočné svetlo
výstraha "Mimo dosahu"
výstraha "Nízky stav batérie"
dosah v budove: 50 m
dosah vonku: 300 m
montovateľná na stenu

Napájanie:
Rodičovská jednotka:
zdroj 220 V s nabíjačkou
al. 1x NiMH

Detská jednotka:
zdroj 220 V
al 3 x AA alk. batérie
spona pre opasok

Prečítať viac

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Topcom Babytalker 3600 NEMo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Topcom BabyTalker 3600 NEMo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Topcom BabyTalker 3600 NEMO.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií