Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Toro Darčeková aromatická súprava vo vedierku, 9ks

Zobraziť katalóg
Toro Darčeková aromatická súprava vo vedierku, 9ks
Dekorácia – vôňa sviežej bielizne, pozinkované vedierko, rozmer: 13.5/8.5cm, prútené uchá, obsahuje 1× keramickú aromalampu 8/8cm, 2× vonné vosky, 4× vonné čajové sviečky, 1× vonnú sviečku v skle 5/6cm
Kód:  LOCLO1011 Produktové číslo:  871125205704
Toro Darčeková aromatická súprava vo vedierku, 9ks Predaj skončil

Toro Darčeková aromatická súprava vo vedierku, 9ks

V pozinkovanom vedierku s prútenými uchami sa skrýva darčeková súprava Fresh Linen plná aromatických voskov a sviečok. Nájdete v nej keramickú aromalampu, dva vonné vosky, štyri vonné čajové sviečky a vonnú sviečku v skle. Príjemná arómu všetkých voskov a sviečok pripomína vôňu sviežej bielizne. Súprava bude príjemným spoločníkom pri vytváraní atmosféry pri relaxácii v kúpeli alebo na obľúbenom mieste u vás doma. Vďaka vedierku s uchami budete mať všetko pekne pohromade a môžete ho prenášať podľa potreby. Pozinkovaný materiál zabezpečí stálosť vo vlhkom prostredí a zároveň jednoduchú údržbu. Vďaka rustikálnemu vzhľadu bude aj zaujímavou dekoráciou vášho domova.

Kľúčové vlastnosti darčekovej aromatickej súpravy Fresh Linen

  • Darčeková súprava vo vedierku s vôňou sviežej bielizne Fresh Linen
  • Pozinkované vedierko s prútenými uchami
  • Keramická aromalampa s vonnými voskami a sviečkami
  • Súprava na relaxáciu aj dekoráciu
  • Jednoduchá údržba aj manipulácia
  • Súprava obsahuje vedierko, aromalampu, dva vosky, štyri čajové sviečky a sviečku v skle

Rozmery:
13,5 × 8,5 cm (vedierko)
8 × 8 cm (aromalampa)
5 x 6 cm (vonná sviečka v skle)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Toro Dárkový aroma set v kyblíčku, 9ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Toro Geschenkset in einem Eimer, 9-teilig. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Toro Geschenkset in einem Eimer, 9-teilig. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Toro ajándékcsomag vödörben - 9 db.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií