AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

TOSHIBA GR-RF532WE-PMJ(06)

Zobraziť katalóg
TOSHIBA GR-RF532WE-PMJ(06) + 10 rokov záruka na invertorový kompresor
Americká chladnička so zásuvkou, energetická trieda A++, klimatická trieda N, ST a T, objem chladničky 335l, objem mrazničky 165l, počet políc chladničky 4, počet priehradiek mrazničky 2, počet chladiacich okruhov 2, sivá farba, funkcie: no Frost, samorozmrazovacia mraznička, s displejom, ionizátor, nulová zóna, LED osvetlenie, super chladenie, super mrazenie, twin Cooling, elektronické ovládanie teploty, prázdninový režim, metal Cooling, antibakteriálne tesnenie, 189.8×83.3×68.5cm (V׊×H)
Kód:  TSHCHL004 Produktové číslo:  GR-RF532WE-PMJ(06) Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TOSHIBA GR-RF532WE-PMJ(06)

V prípade, že hľadáte kvalitne spracovanú chladničku s veľkým vnútorným priestorom, potom je pre vás americká chladnička TOSHIBA GR-RF532WE-PMJ ideálnym riešením. Umožní vám jednoduchú reguláciu teploty v rozmedzí od -18 do +7 °C, takže chladničku v priebehu chvíle hravo premeníte na mrazničku. Môžete si tak vždy navoliť ideálnu teplotu, v závislosti od aktuálnej situácie a druhu uchovávaných potravín. Chladnička TOSHIBA GR-RF532WE-PMJ je navyše vybavená veľkým množstvom praktických funkcií, ktoré zabezpečia dokonalé prostredie pre dlhú čerstvosť a trvanlivosť vašich potravín.

Kľúčové vlastnosti americkej chladničky TOSHIBA GR-RF532WE-PMJ

  • Energetická trieda A++
  • Trojitá cirkulácia vzduchu
  • Objem 582 l (chladnička 370 l, mraznička 212 l)
  • Technológia na udržanie čerstvosti
  • Nastaviteľná vlhkosť
  • Hlučnosť 42 dB
  • Snímače pre korekciu teploty
  • Farba morandi sivá
  • Technológia pre rýchlejšie chladenie
  • Rozmery: 1 898 × 833 × 685 mm

Trojitá cirkulácia americkej chladničky pre správnu teplotu

Pre precízne chladenie a udržiavanie správnej teploty je americká chladnička TOSHIBA GR-RF532WE-PMJ vybavená 3 samostatnými okruhmiDokonalé odstránenie pachov a udržiavanie vlhkosti je zabezpečené 2 samostatnými chladiacimi systémami.

Ventilátor s kompresorom pre tichú prevádzku a úsporu energie

O stabilnú a veľmi tichú prevádzku chladničky TOSHIBA GR-RF532WE-PMJ sa stará kvalitný ventilátor s kompresoromVďaka tomu je zaistená až 20 % úspora energie a výrazne obmedzená poruchovosť chladničky, takže ju môžete bez obáv používať veľmi dlhú dobu.

Citlivé čidlá pre korekciu teploty

Americká chladnička TOSHIBA GR-RF532WE-PMJ disponuje radarovými senzormi, ktorá detegujú rozdiely v teplote, vznikajúce rozdielnou teplotou vložených potravín. Vďaka tomu bezpečne upravujú celkovú teplotu vo vnútri chladničky a obmedzujú jej kolísanie.

40-litrový priestor americkej chladničky TOSHIBA s nastaviteľnou teplotou

Pre bezpečné uchovanie čerstvých potravín je americká chladnička TOSHIBA GR-RF532WE-PMJ vybavená priestorom s nastaviteľnou teplotou s objemom 40 lVnútri tohto priestoru možno zvoliť tri režimy chladenia v rozmedzí od -2 do +3 °C. Ide o mierne mrazenie, nulovú teplotu či režim ovocie a zelenina.

Nastaviteľná vlhkosť

Americká chladnička TOSHIBA GR-RF532WE-PMJ poskytuje 3 nastaviteľné úrovne vlhkostiVyberať môžete medzi nízkou, strednou a vysokou úrovňou, takže vždy dosiahnete optimálnu vlhkosť. Vďaka tomu si môžete byť istí, že vám chladnička poskytne dokonalé podmienky na uchovávanie rôznych druhov potravín.

Technológia na udržanie čerstvosti

Americká chladnička TOSHIBA GR-RF532WE-PMJ disponuje technológiou Plasma Pure, ktorá produkuje ióny a elektróny, čím neutralizuje pachy a ničí baktérie. Vďaka tomu je výrazne predĺžená životnosť uchovaných potravín.

Rôzne varianty chladenia americkej chladničky

Pri používaní americkej chladničky TOSHIBA GR-RF532WE-PMJ môžete vyberať z rôznych možností chladenia. Chladiť možno zároveň celú chladničku, ale tiež iba horné či dolné časti. Horný oddiel chladničky je možné navyše úplne vypnúť a mraziť iba spodnú časť, čo je ideálne napríklad v čase dovolenky.

Americká chladnička s technológiou pre rýchlejšie chladenie

Americká chladnička TOSHIBA GR-RF532WE-PMJ je vybavená špičkovou technológiou Alloy Cooling. Táto technológia sa postará o dôkladné a výrazne rýchlejšie vychladenie vnútorného priestoru chladničky, a zároveň znižuje teplotné požiadavky. Vďaka tomu poskytne chladnička uchovaným potravinám lepšie podmienky, než je to pri pomalom chladení.


Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
500 l Hotovo!
Klimatická trieda
N, ST, T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery

Výška
189,8 cm Hotovo!
Šírka
83,3 cm Hotovo!
Hĺbka
68,5 cm Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Americká chladnička – zásuvka Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Funkcie chladničky

Ovládanie a regulácia teploty chladničky
Elektronické Hotovo!
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky
Nie Hotovo!
Klimatická trieda chladničky
N, ST, T Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
4ks Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
2ks Hotovo!
Počet chladiacich okruhov chladničky
2 × Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
500 l Hotovo!
Mrazící výkon lednice za 24 h
13 kg Hotovo!

Farba chladničky

Farba chladničky
Sivá Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
189,8 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
136 kg Hotovo!

Rozmery balenia

Výška balenia
201 cm Hotovo!
Šírka balenia
88,5 cm Hotovo!
Hĺbka balenia
74 cm Hotovo!

Funkcie

Funkcie
No Frost, Samorozmrazovacia mraznička, Displej, Ionizátor, Nulová zóna, LED osvetlenie, Super chladenie, Super mrazenie, Twin Cooling, Elektronické ovládanie teploty, Prázdninový režim, Metal Cooling, Antibakteriálne tesnenie Hotovo!
Možnosť zmeny otvárania dverí
Nie Hotovo!
Klimatická trieda
N, ST, T Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky americké chladničky s No Frost
» Všetky americké chladničky so zásuvkou – French doors
» Všetky americké dvojdverové chladničky, americké chladničky s výrobníkom ľadu a americké chladničky s prívodom vody

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak funguje záruční a pozáruční servis na lednice Toshiba? Jsou k dipozici okotované výkresy? Děkuji Petr Krejci

Dobrý den, je možno ji někde vidět?

Dobrý deň pri chladničke nebol žiaden záručný list. Kde je možné v prípade potreby tovar reklamovať ? alebo poskytuje sa v záručnej dobe oprava priamo doma ?

Mám dotaz ohledně TV Toshiba 4OL2863DG, zakoupen 6/19 Mám velice kvalitní obraz, zvláště na kanálech ČT. Na ČT kanálech se často stane, že obraz začne "krabičkovat", postupně se rozpadne a někdy i zhasne, objeví se zpráva No signal. Používám jako zdroj společnou anténu na střeše bytového domu. Sousedé kteří užívají settop box tento problém nemají. Dotázal jsem se u firmy, která instalovala a seřídila anténu a bylo mi sděleno, že některé TV mají problém s tunerem. Je možné tento problém odstranit, jinak než pomocí settop boxu? Dále prosím o adresu kde bych našel kompletní návod k použití tohoto TV. Děkuji za vaši pozornost a zdravím, Ivo Furst

Diskusia a poradňa k TOSHIBA GR-RF532WE-PMJ(06)
Príslušenstvo pre TOSHIBA GR-RF532WE-PMJ(06) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TOSHIBA GR-RF532WE-PMJ(06).
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií