Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Toshiba Portégé Z30-A-18M kovový

Zobraziť katalóg
Toshiba Portégé Z30-A-18M kovový
4,7 10 hodnotení
Ultrabook - Intel Core i5 4210 Haswell, 13.3" LED 1920 x 1080 IPS antireflexný, RAM 4 GB DDR3L, Intel HD Graphics 4400, SSD 256 GB, WiFi ac, Bluetooth 4.0, webkamera, HDMI, Widia, USB 3.0, čítačka odtlačkov prstov, TPM, dokovateľný, podsvietená klávesnica, Windows 8.1 Pro 64-bit - predinštalovaný Windows 7 Professional 64-bit
Jazyk klávesnice a OS lokalizovaný pre CZ
Kód:  NV138a2h Produktové číslo:  PT243E-07S05SCZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Toshiba Portégé Z30-A-18M kovový

Vysoký výkon a mobilita sú hlavné prednosti ultrabooku Toshiba Portégé Z30-A-18M. Vysoko odolné telo z pevnej horčíkovej zliatiny spĺňa prísne testy HALT, ktoré simulujú 3-ročné používania. Testy preukázali aj odolnosť pádu z výšky 76 cm alebo pri poliatiu tekutinou, takže je Portégé Z30-A-18M skvele pripravený na extrémne používanie. Displej 13,3" vždy poskytne perfektný obraz aj za slnečných dní vďaka antireflexnej povrchovej úprave. Hoci ide hlavne o pracovný nástroj pre profesionálov, s rozlíšením Full HD a pomerom strán 16:9 si môžete užiť aj chvíle oddychu napríklad pri obľúbenom filme.

Výkonný procesor Intel Core i5 ponúka spracovanie 4 vlákien naraz pri frekvencii 1,7 GHz s funkciou automatického pretaktovania Intel Turbo Boost sa však dostane až na 2,7 GHz. Okrem vysokého výkonu a spoľahlivosti je výhodou veľmi nízka spotreba, vďaka ktorej vám notebook na jedno nabitie vydrží až 10 hodín, takže môžete celý deň pracovať bez obmedzení. Na dáta čaká luxusných 256 GB voľného miesta na SSD disku. S jeho rýchlosťou a odolnosťou proti otrasom je perfektnou voľbou pre cestovné notebooky.

Portégé Z30-A sa dodáva s predinštalovaným operačným systémom Windows 7 Professional. V balení nájdete aj priložené DVD médium s Windows 8.1 Pro, stačí sa teda len rozhodnúť, akú verziu budete používať. Ovládanie oboch systémov je veľmi intuitívne a vďaka ergonomickej klávesnici s podsvietenými tlačidlami vašu prácu neobmedzí ani slabé okolité osvetlenie. Pohodlnej práci prispieva aj veľký touchpad a AccuPoint. Ak skôr preferujete klasickú klávesnicu a myš, iste oceníte možnosť pripojenia dokovacej stanice, ktorá ultrabook rozšíri o celý rad portov a v nich stále zapojené periférie. Po príchode do kancelárie stačí vaše prenosné zariadenie pripojiť cez dokovací konektor a všetko je pripravené na prácu.

Štandardom je dnes pripojenie na internet pomocou WiFi a bezdrôtové prepojenie s ďalšími zariadeniami technológiou Bluetooth. Webkamera s Full HD rozlíšením poskytne dokonale verný obraz pri videokonferenciách. Vysokú rýchlosť prenosu dát sľubujú porty USB 3.0. Nechýba ani možnosť pripojenia externého monitora alebo napríklad aj televízora pomocou HDMI. Pri prezentáciách môžete oslniť aj bezdrôtovým prenosom obrazu s technológiou WiDi. Ako správny profesionál myslí aj na zabezpečenie. K dispozícii máte čítačku odtlačkov prstov a o ochranu dát na disku sa postará funkcia TPM.

Parametre a špecifikácia

SSD kapacita
256 GB (0,26 TB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i5 4210U Haswell Hotovo!
Frekvencia procesora
1,7 GHz (1 700 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
13,3" Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
256 GB Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i5 4210U Haswell Hotovo!
Frekvencia procesora
1,7 GHz (1 700 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
2,7 GHz (2 700 MHz) Hotovo!
Cache procesora
4 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
1 600 MHz (1,6 GHz) Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics 4400 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 7 Professional Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSD Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
256 GB Hotovo!
SSD kapacita
256 GB (0,26 TB) Hotovo!

Výbava

Webkamera
2 Mpx Hotovo!

Batéria

Počet článkov
Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
9,8 h Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,2 kg Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
HDMI, VGA Hotovo!
Sieťové
RJ-45 (LAN) Hotovo!
Audio
Combo Audio Jack Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Rozmery

Šírka
316 mm Hotovo!
Maximálna výška
17,9 mm Hotovo!
Hĺbka
227 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, co v úvodní anotaci znamená v závěru poznámka 3 roky? Předem děkuji za odpověď.

Rád bych se svým počítačem hodně cestoval. Přestože je tenký, tak má velmi objemný napájecí kabel. Vyrábí se něco jako skladnější nabíječky k notebookům? Na co si dát při jejich výběru pozor?

Diskusia a poradňa k Toshiba Portégé Z30-A-18M kovový
Príslušenstvo pre Toshiba Portégé Z30-A-18M kovový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Toshiba Portégé Z30-A-18M kovový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Toshiba Portégé Z30-A-18M Metallic. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Toshiba Portégé Z30-A-18M Metallic.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií