Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Toshiba Portégé Z30-C-13E kovový

Zobraziť katalóg
Toshiba Portégé Z30-C-13E kovový
1,0 2 hodnotení
Ultrabook - Intel Core i7 6500 Skylake, 13.3 "LED 1920x1080 IPS antireflexná, RAM 8GB, Intel HD Graphics 520, SSD 512GB, WiFi ac, Bluetooth 4.0, FHD webkamera, HDMI, Widia, USB 3.0, čítačka odtlačkov prstov, dokovatelný, TPM, podsvietená klávesnica, Windows 10 Pre 64-bit - predinštalované Windows 7 Professional 64-bit, záruka on-site
Jazyk klávesnice a OS lokalizovaný pre CZ
Kód:  NV138a4m Produktové číslo:  PT263E-03500XCZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Toshiba Portégé Z30-C-13E kovový

Ultrabook Toshiba Portégé rady Z30 sa zapáči každému, kto hledá skvelý výkon v elegantnom kovovom tele ideálne na pohodlnú prácu aj kvalitnú zábavu, ale obťažuje ho prenášanie rozmerných a ťažkých zariadení. Vďaka kompaktnému, avšak pohodlne použiteľnému displeji sa 13,3 palcami uhlopriečky, u ktorého prekvapivo nájdeme nadštandardné Full HD rozlíšenie s IPS panelom, zažijete skvelú podívanou aj na cestách. Tomu významne pomôže najmä batérie s neuveriteľnou kapacitou a výdržou pokrývajúci celých 11 hodín práce či zábavy, kedy zrovna nebudete mať prístup k elektrickej sieti. Aj cez svoje malé rozmery a veľkú výdrž však nájdeme vo vnútri notebooku miesto pre skvelú hardvérovú výbavu v podobe dvojjadrového procesora Intel i7 poslednej generácie Skylake s integrovanou grafickou kartou alebo ultrarýchly SSD disk s dostatočnou kapacitou na všetky vaše súbory a posledná technológia, medzi ktoré sa radí napr . sieťová karta s podporou všetkých dnešných štandardov WiFi. Čerešničkou na torte je potom veľmi praktická čítačka odtlačkov prstov, podsvietená klávesnica odolná voči poliatiu alebo napríklad horčíkom spevnená konštrukcia. Notebook prichádza s predinštalovaným systémom Windows 7 Professional s DVD Windows 10 vo verzii Pro v balení zadarmo.

kľúčové vlastnosti

  • Kompaktné rozmery a váha iba 1,20 kg
  • Moderný a výkonný procesor Intel i7 s taktom až 3,1 GHz
  • SSD disk pre rýchly štart systému v jednotkách sekúnd a okamžitý prístup k vašim dátam
  • Vysoká výdrž na jedno nabitie až 11 hodín
  • Čítačka odtlačkov prstov
  • Podsvietená klávesnica odolná voči poliatiu
  • Kovové telo spevnené horčíkovou zliatinou
  • Špeciálna ochrana disku

Na prácu aj na zábavu

Keď mu už máte konečne odpracovaných, nie je nič lepšie, než sa na notebooku pozrieť na film alebo si zahrať jednu vašich obľúbených hier. O zobrazovanie všetkého obsahu sa postará integrovaná grafická karta Intel HD Graphics, ktorá vás nesklame ani pri náročnejších činnostiach. Pre všetky používateľské dáta je zas pripravený SSD disk s kapacitou 512 GB, čo je synonymum pre okamžitý štart systému a koniec otravnému čakania pri používaní počítača. Nezabudlo sa však ani na čítačku pamäťových kariet SD (XC). Vo výbave nájdeme okrem Bluetooth 4.0 i Wi-Fi modul s podporou štandardu 802.11ac.

Vďaka prítomnosti konektora HDMI navyše môžete ultrabook ľahko pripojiť k projektoru alebo monitora a vychutnať si obľúbený film na väčšej ploche. Vysokorýchlostné rozhranie USB 3.0 zas umožňuje pripojiť ďalšie zariadenia ako napríklad externý pevný disk.

Windows 10 Pre si zamilujete

Notebook je dodávaný s najnovším operačným systémom Microsoft Windows 10 Pro sa známym, ale vylepšeným prostredím, ktoré si jednoducho zamilujete. Poteší vás prispôsobiteľná ponuka Štart, rýchle prebúdzanie zo spánku, svižné reakcie a vylepšená bezpečnostná ochrana. S "desiatkami" navyše získate 5 GB bezplatného úložného priestoru na OneDrive a súčasťou je aj nový Windows Store, nákupné prostredie zjednotenej pre všetky zariadenia s Windows. Umožňuje jednoducho sťahovať skvelý (zdarma i platený) digitálny obsah, vrátane aplikácií a hier. Novinkou je zbrusu nový prehliadač Microsoft Edge, s ktorým je zdieľanie, brouzdání, hledanie aj online aktivity doslova hračkou.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 6500U Skylake Hotovo!
Frekvencia procesora
2,5 GHz (2 500 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
13,3" Hotovo!
Kapacita úložiska
512 GB Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 6500U Skylake Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,5 GHz (2 500 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3,1 GHz (3 100 MHz) Hotovo!
Cache procesora
4 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Typ pamäte
DDR3L Hotovo!
Frekvencia pamäte
1 600 MHz (1,6 GHz) Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics 520 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Pro + predinštal. Windows 7 Professional Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSD Hotovo!
Kapacita úložiska
512 GB Hotovo!

Výbava

Webkamera
1 080 px Hotovo!

Batéria

Počet článkov
Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
11 h Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,2 kg Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
HDMI, VGA Hotovo!
Sieťové
RJ-45 (LAN) Hotovo!
Audio
Combo Audio Jack Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Rozmery

Šírka
316 mm Hotovo!
Hĺbka
227 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Toshiba Portégé Z30-C-13E kovový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Toshiba Portégé Z30-C-13E kovový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Toshiba Portégé Z30-C-13E metallic. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Toshiba Portégé Z30-C-13E metallic.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií