Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Toshiba Portégé Z30t-B-10N kovový

Zobraziť katalóg
Toshiba Portégé Z30t-B-10N kovový
5 1 hodnotení
Ultrabook - Intel Core i7 5500U Broadwell, dotykový 13.3" LED 1920x1080 IPS antireflexná, RAM 8 GB DDR3L, Intel HD Graphics 5500, SSD 256 GB, WiFi ac, 3G/LTE modem, HDMI, USB 3.0, TPM, dokovatelný, podsvietená klávesnica, Windows 8.1 Pro 64-bit, NBD on-site
Jazyk klávesnice a OS lokalizovaný pre CZ
Kód:  NV139b1j Produktové číslo:  PT253E-027009CZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Toshiba Portégé Z30t-B-10N kovový

Tenká a neuveriteľne krásna   kovová konštrukcia notebooku z radu Portégé vám padne do oka na prvý pohľad. Ako správny zástupca ultrabookov nepotrebuje mechaniku a naopak nechýba poriadny výkon, jemný dotykový displej i nutná dávka štýlu. Portégé Z30t-B ocenia nároční a vyťažení profesionáli, ktorí vyžadujú to najlepšie aj od svojho notebooku.

Dotykový displej

Full HD displej   s počtom zobrazovacích bodov 1920 x 1080 pridáva ešte fakt, že jeho uhlopriečka je 13,3 palcov. Jeho rozlíšenie tak ešte viac vynikne a navyše tento rozmer je vhodný pre časté prenášanie. Použitá špičková technológia IPS poskytne verné farby a široké pozorovacie uhly a antireflexná povrchová úprava vás ušetrí od nepríjemných odleskov. Dotyková vrstva prináša ďalší spôsob ovládania notebooku, mnohokrát rýchlejší a intuitívnejší, napríklad v stoji pri prezentácii.

Intel Core i7

Výkonný procesor Intel Core i7 5500U spracováva naraz 4 vlákna pri frekvencii 2,4 GHz, s funkciou automatického pretaktovania Intel Turbo Boost 2.0 sa však dostane až na rovné 3 GHz. Okrem vysokého výkonu a spoľahlivosti je jeho pozitívom veľmi nízka spotreba, ktorá notebooku predlžuje výdrž. Svižnosti celého systému pridá 8 GB operačná pamäť DDR3L a pre dáta je pripravených 256 GB voľného miesta na SSD disku.

3G/LTE modem

Vstavaný 3G/LTE modem vám ponúkne konektivitu aj v miestach, kde nie je dostupná žiadna WiFi. Zároveň nemusíte investovať do USB modemu, ktorý budete nosiť so sebou. Vyhnete sa aj situáciám, kedy USB modem zabudnete doma. Stačí len zasunúť SIM kartu do slotu a môžete datovať.

Dokovací konektor

Klávesnica ponúka pohodlné a presné písanie, pokiaľ však preferujete klasickú klávesnicu a myš, potom iste oceníte možnosť pripojenia dokovacej stanice. Tá ultrabook rozšíri o celý rad portov a v nich stále zapojené periférie. Po príchode do kancelárie stačí vaše prenosné zariadenie pripojiť cez dokovací konektor a všetko je pripravené pre prácu. Dnes už je štandardom pripojenie na internet pomocou WiFi, bezdrôtové prepojenie s ďalšími zariadeniami technológiou bluetooth a pre videohovory nechýba webkamera. Vysokú rýchlosť prenosu dát sľubujú 3 porty USB 3.0 a pre pripojenie externého monitora alebo televízora využite HDMI.

Windows 8.1 Pro

Predinštalovaný operačný systém Windows 8.1 si naplno vychutnáte s dotykovým displejom. Oproti svojmu predchodcovi (Windows 8) prináša mnohé vylepšenia, napríklad tlačidlo Štart, ktoré vás prenesie do menu s dlaždicami. Tie umožňujú zmenu veľkosti, farby a celkovo je práca s nimi efektívnejšia. Inovácií sa tiež dočkali internetový prehliadač Internet Explorer alebo internetové úložisko SkyDrive.

Parametre a špecifikácia

SSD kapacita
256 GB (0,26 TB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 5500U Broadwell Hotovo!
Frekvencia procesora
2,4 GHz (2 400 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
13,3" Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
256 GB Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 5500U Broadwell Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,4 GHz (2 400 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3 GHz (3 000 MHz) Hotovo!
Cache procesora
4 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Typ pamäte
DDR3L Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics 5500 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 8.1 Pro Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSD Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
256 GB Hotovo!
SSD kapacita
256 GB (0,26 TB) Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
HDMI, VGA Hotovo!
Sieťové
RJ-45 (LAN), 3G modem Hotovo!
Audio
Combo Audio Jack Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Rozmery

Šírka
316 mm Hotovo!
Hĺbka
227 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Toshiba Portégé Z30t-B-10N kovový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Toshiba Portégé Z30t-B-10N kovový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Toshiba Portege Z30t-B-10N, metallic. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Toshiba Portege Z30t-B-10N, metallic.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií