Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

AlpenGaudi Race červené

Zobraziť katalóg
AlpenGaudi Race červené
5 1 hodnotení
Boby rozmery 100x55x29cm
Kód:  HRA911c Produktové číslo:  4020716199207 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AlpenGaudi Race červené

Boby AlpenGaudi Race sú vhodné pre všetky aktívne deti. Vďaka týmto bobom si vaši maličkí zimné hrátky naozaj užijú. Boby AlpenGaudi sú vyrábané v Taliansku, s ohľadom na vysoký štandard odolnosti a kvality, čo im zaisťuje dlhodobú životnosť. Veľmi elegantný dizajn bôbov, ručná kovová brzda, riadenie pomocou oceľovej tyče - to všetko zaisťuje oveľa lepšie jazdné vlastnosti bôbu a spokojnosť vášho dieťaťa.

Špecifikácia:

Určené pre:
Výrobok je vhodný pre deti od 3 rokov

Materiál:
HDPE Plast

Farebné prevedenie:
červené

Nosnosť:
50 kg

Hmotnosť:
3,5 kg

Rozmery:
100 x 55 x 29 cm

Parametre a špecifikácia

Typ
Boby Hotovo!

Typ

Typ
Boby Hotovo!
Poznámka:
» Všetky detské boby

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AlpenGaudi Race červené Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AlpenGaudi Race červené. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alpengaudi Race rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alpengaudi Race rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AlpenGaudi Red Race.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií